Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΜεγάλο το ενδιαφέρον εκθετών για συμμετοχή στην έκθεση City Break 2006

Μεγάλο το ενδιαφέρον εκθετών για συμμετοχή στην έκθεση City Break 2006

Σε μια από τις διασημότερες εκθέσεις της Reed Exhibitions φαίνεται να αναδεικνύεται με το πέρασμα του χρόνου η έκθεση `City Break 2006`, που έχει προγραμματιστεί για τις 12-14 Ιουνίου στο Ελσίνκι της Φιλανδίας, αφού το ενδιαφέρον των εκθετών για συμμετοχή είναι ιδιαίτερα μεγάλο…

Σε μια από τις διασημότερες εκθέσεις της Reed Exhibitions φαίνεται να αναδεικνύεται με το πέρασμα του χρόνου η έκθεση `City Break 2006`,<...>που έχει προγραμματιστεί για τις 12-14 Ιουνίου στο Ελσίνκι της Φιλανδίας, αφού το ενδιαφέρον των εκθετών για συμμετοχή είναι ιδιαίτερα μεγάλο, αν λάβει κανείς υπόψιν του πως τέσσερις μήνες πριν την πραγματοποίηση της, το 70% του εκθεσιακού χώρου έχει ήδη δοθεί σε κορυφαίους οργανισμούς της τουριστικής βιομηχανίας.

Στην έκθεση αναμένεται να λάβουν μέρος περισσότεροι από 160 εκθέτες από 27 χώρες, που θα έχουν την ευκαιρία να προβάλλουν τους προορισμούς τους και τα προϊόντα τους, αλλά και να πραγματοποιήσουν συναντήσεις με επαγγελματίες από την Ασία και τις Η.Π.Α., που έχουν προσκληθεί από την διοργανώτρια εταιρία να συμμετάσχουν στην έκθεση. Ενδεικτικά, ορισμένες από τις εταιρίες, που έχουν δηλώσει συμμετοχή είναι οι Eurostar, Blue 1, Octopus Travel, Tussauds Group. Επίσης, στην έκθεση θα λάβουν αντιπροσωπεύσεις Ευρωπαϊκών πόλεων, αλλά και εταιρίες διαχείρισης προορισμών, όπως και ξενοδοχειακές αλυσίδες, προκειμένου να ωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης αγοράς.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στα πλαίσια της έκθεσης, που είναι τριήμερης διάρκειας και θα ανοίξει τις πύλες της στις 12 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί και σεμινάριο για τις αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους, οι οποίες αποτελούν καταλυτικό παράγοντα στις διακοπές τύπου city break.

“Με την ζήτηση διακοπών, τύπου city break, να αυξάνεται ακόμη περισσότερο στα επόμενα χρόνια, μια έκθεση αφιερωμένη σε αυτή την αγορά καθίσταται πλέον απαραίτητη” σχολίασε η Marketing Manager της έκθεσης, κ. Vicky Crane.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024