Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΣτρατηγική συνεργασία της Accor

Στρατηγική συνεργασία της Accor

Σε στρατηγική συνεργασία προχώρησε η ξενοδοχειακή αλυσίδα Accor, σύμφωνα με χθεσινή της ανακοίνωση στο Παρίσι. Η εταιρία, που είναι από τις μεγαλύτερες αλυσίδες στον κόσμο, αγόρασε το 2,5% της WorldRes.com […]

Σε στρατηγική συνεργασία προχώρησε η ξενοδοχειακή αλυσίδα Accor<.>, σύμφωνα με χθεσινή της ανακοίνωση στο Παρίσι<...>. Η εταιρία, που είναι από τις μεγαλύτερες αλυσίδες στον κόσμο, αγόρασε το 2,5% της WorldRes.com και το 19% της Ευρωπαϊκής της θυγατρικής WorldRes Europe έναντι 22,6 εκατ. δολαρίων.
Η εταιρία WorldRes.com έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο ηλεκτρονικό δίκτυο πωλήσεων ξενοδοχείων και συνεργάζεται με όλο το φάσμα της τουριστικής βιομηχανίας. Σήμερα περισσότερα από 11.500 ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο συνεργάζονται με την WorldRes.com και άλλα 12.900 έχουν ήδη υπογράψει συμβόλαιο για συνεργασία, εκ των οποίων τα 6.200 είναι στην Ευρώπη.
Μετά από αυτή την συνεργασία η Accor θα είναι σε θέση να ολοκληρώσει τις προσφορές της μέσω του accorhotel.com για ορισμένους προορισμούς, και πέρα από τις ηλεκτρονικές κρατήσεις, να προσφέρει, σε συνεργασία με την WorldRes.com, κρατήσεις σε ορισμένα ανεξάρτητα ξενοδοχεία. Ακόμα θα συμμετέχει ενεργά στην εφαρμογή και ανάπτυξη της τελευταίας τεχνολογίας στην Ευρώπη.
Η συμφωνία θα τεθεί σε ισχύ μόλις τακτοποιηθούν κάποιες υποχρεώσεις προς κυβερνήσεις και μόλις γίνει αποδεκτή με βάση ορισμένες νομοθετικές ρυθμίσεις.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024