Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔημόσιες συζητήσεις με φλέγοντα θέματα από τον HATTA

Δημόσιες συζητήσεις με φλέγοντα θέματα από τον HATTA

Τις προοπτικές συνεργασίας μεταξύ τουριστικών γραφείων και των κλάδων των μεταφορών είχαν την ευκαιρία να εξετάσουν οι συμμετέχοντες στην πρώτη δημόσια συζήτηση που οργάνωσε ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών […]

Τις προοπτικές συνεργασίας μεταξύ τουριστικών γραφείων και των κλάδων των μεταφορών είχαν την ευκαιρία να εξετάσουν οι συμμετέχοντες στην πρώτη<...> δημόσια συζήτηση που οργάνωσε ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων (HATTA<.>).
Ο HATTA εγκαινίασε εχθές μία σειρά σύγχρονης μορφής ημερίδων με αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ του πάνελ και των συνέδρων, που ονομάζει δημόσιες συζητήσεις, οι οποίες έχουν ως σκοπό την ανταλλαγή απόψεων, τον καλύτερο συντονισμό και γιατί όχι την επίλυση επί μέρους προβλημάτων που απασχολούν τον κλάδο.
Η πρώτη χθεσινή δημόσια συζήτηση είχε ως θέμα τα «Μεταφορικά Μέσα & Τουριστικά Γραφεία» και εξέταζε την Ακτοπλοΐα, τις Αερομεταφορές, και τις Χερσαίες Μεταφορές.
Οι προσκεκλημένοι στο κάθε ένα από τα τρία πάνελ έκαναν μία σύντομη εισαγωγή στο θέμα τους και ακολουθούσαν οι ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους πράκτορες προκειμένου να απαντηθούν τα θέματα που αφορούν στις προοπτικές συνεργασίας των πρακτόρων με την κάθε μία κατηγορία μεταφορών, καθώς και οι τρόποι συνεργασίας σε θέματα κρατήσεων, εισιτηρίων, προμηθειών, εξυπηρέτησης κ.λπ.
Αν και σε κάποια σημεία των συζητήσεων η ατμόσφαιρα ήταν τεταμένη λόγω της σοβαρότητας των θεμάτων, οι τελικές εντυπώσεις ήταν ιδιαίτερα θετικές για την μορφή αυτή των ημερίδων και το αίτημα ήταν καθολικό για να συνεχισθεί αυτή η πρωτοβουλία του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου που οδηγεί σε εποικοδομητικές ανταλλαγές απόψεων αλλά και σε ουσιαστική και ευρύτερη ενημέρωση των τουριστικών πρακτόρων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024