Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαTο νέο διοικητικό συμβούλιο της ‘Λάμψα Α.Ε’ αναβαθμίζει το Grande Bretagne

Tο νέο διοικητικό συμβούλιο της ‘Λάμψα Α.Ε’ αναβαθμίζει το Grande Bretagne

Χθες, σε έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της εταιρίας ‘Λάμψα Α.Ε’, που διαχειρίζεται το ξενοδοχείο ‘ Grande Bretagne’, εξελέγη ομοφώνως το νέο διοικητικό συμβούλιο το οποίο έχει ως εξής: Πρόεδρος […]

Χθες, σε έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της εταιρίας 'Λάμψα Α.Ε', που διαχειρίζεται το ξενοδοχείο ' Grande Bretagne<.>', εξελέγη ομοφώνως<...> το νέο διοικητικό συμβούλιο το οποίο έχει ως εξής: Πρόεδρος ο κ. Ιωάννης Δρυλλεράκης
Αντιπρόεδρος ο κ. Απόστολος Δοξιάδης
Μέλη ο κ. Φίλιππος Σπυρόπουλος, η κ. Πολυτίμη Παπαθανασοπούλου, ο κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος, ο κ. Ηλίας Γαλανόπουλος, και ο κ. Kevin Sach
Το Διοικητικό Συμβούλιο, σύμφωνα με ανακοίνωση της 'Λάμψα ΑΕ', 'θα εργασθεί με όλες του τις δυνάμεις για την επιτυχία των εταιρικών σκοπών και τη μεγιστοποίηση των οικονομικών αποτελεσμάτων προς όφελος όλων των μετόχων της Εταιρίας'.
Προτεραιότητα θα δοθεί στην αναμόρφωση και αξιοποίηση του ιστορικού ξενοδοχείου Grande Bretagne. Για το σκοπό αυτό θα διερευνηθεί η πιθανότητα συνεργασίας με την ιδιοκτησία γειτονικών ακινήτων.
'Το Διοικητικό Συμβούλιο έχοντας επίγνωση όχι μόνο της ιστορίας του Grande Bretagne αλλά και της ανάγκης της πόλεως των Αθηνών για υπερπολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες, θα ανακοινώσει το συντομότερο δυνατό τις λεπτομέρειες και το επενδυτικό σχέδιο για την αναβάθμιση και αξιοποίηση του Grande Bretagne. Το επενδυτικό πρόγραμμα θα φθάνει τα 30 δισεκατομμύρια δραχμές, με σκοπό την πλήρη αναμόρφωση, εκσυγχρονισμό και ανάδειξη του ξενοδοχείου Grande Bretagne, καταλήγει η ανακοίνωση.
Η διοίκηση της Hyatt Regency κατά την διάρκεια της χθεσινής συνέλευσης εμφανίστηκε να ελέγχει ποσοστό 20%, του ξενοδοχείου Grande Bretagne.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024