Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΚαινοτομία στην Business Class από την British Airways

Καινοτομία στην Business Class από την British Airways

Οι επιβάτες της British Airways που ταξιδεύουν με την Club World, την Business Class των πτήσεων εκτός Ευρώπης, μπορούν πλέον να απολαμβάνουν την πολυτέλεια και άνεση των καθισμάτων που μετατρέπονται […]

Οι επιβάτες της British Airways<.> που ταξιδεύουν με την Club World, την Business Class των πτήσεων εκτός Ευρώπης, μπορούν πλέον να απολαμβάνουν την<...> πολυτέλεια και άνεση των καθισμάτων που μετατρέπονται σε κανονικά κρεβάτια.
Με μια επένδυση 200 εκατ. αγγλικών λιρών, η British Airways δημιούργησε ένα μοναδικό προϊόν για τους επιβάτες της διακεκριμένης θέσης. Το νέο κάθισμα-κρεβάτι μήκους 2 μέτρων επιτρέπει στον επιβάτη να κοιμηθεί, να ξεκουραστεί, να εργασθεί, ή να διαβάσει και να παρακολουθήσει το αγαπημένο του τηλεοπτικό πρόγραμμα ή κινηματογραφική ταινία σε ύψος 10.000 μέτρων.
Το νέο προϊόν, το οποίο παρουσιάστηκε στο περίπτερο της British Airways στην έκθεση 'Ποσειδώνια' αποτελεί μέρος του μεγαλύτερου επενδυτικού προγράμματος στην ιστορία της εταιρίας, όσον αφορά την αναβάθμιση των υπηρεσιών και προϊόντων της.
Οι νέες υπηρεσίες αντικατοπτρίζουν τα αποτελέσματα έρευνας που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των επιβατών, στην οποία συμμετείχαν επιστήμονες ειδικευμένοι σε θέματα εργονομίας.
Τα νέα καθίσματα-κρεβάτια προσφέρουν απόλυτη άνεση, την αίσθηση ιδιωτικού χώρου, ατομικές οθόνες και μετατρέπονται σε κρεβάτι με το πάτημα ενός κουμπιού. Τα Boeing 747 θα διαθέτουν 70 τέτοια κρεβάτια, ενώ τα Boeing 777 θα έχουν χώρο για 50.
Τα κυριότερα χαρακτηριστικά της νέας Club World είναι το οριζόντιο κρεβάτι, η ελεύθερη διάταξη των καθισμάτων μέσα στην καμπίνα, το νέο σύστημα εναέρια ψυχαγωγίας, αύξηση του επιτρεπόμενου βάρους σε 18 κιλά, και οι νέοι χώροι αναμονής στα αεροδρόμια.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024