Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΚυκλοφόρησε η χειμερινή μπροσούρα του Olympic Holidays

Κυκλοφόρησε η χειμερινή μπροσούρα του Olympic Holidays

Κυκλοφόρησε η χειμερινή μπροσούρα του Olympic Holidays, η οποία προσφέρει αναχωρήσεις από τέσσερα επιπλέον αεροδρόμια της Αγγλίας. Πρόκειται για το αεροδρόμιο του Luton, του Bristol, του Exeter, και του Newcastle. […]

Κυκλοφόρησε η χειμερινή μπροσούρα του Olympic Holidays<.>, η οποία προσφέρει αναχωρήσεις από<...> τέσσερα επιπλέον αεροδρόμια της Αγγλίας. Πρόκειται για το αεροδρόμιο του Luton, του Bristol, του Exeter, και του Newcastle. Έτσι ο αριθμός των αεροδρομίων που προσφέρονται για αναχώρηση από την Αγγλία είναι εννέα, μαζί με το Heathrow, το Gatwick, το Stansted, το Birmingham, και το Manchester.
Για τον ερχόμενο χειμώνα ο Olympic Holidays σκοπεύει να φέρει στην Κύπρο 15.000 τουρίστες, πετυχαίνοντας μια αύξηση της τάξεως του 50% σε σχέση με τον περασμένο χειμώνα. Ο εμπορικός διευθυντής κ. Φώτης Λαμπριανίδης δήλωσε ότι "η συναλλαγματική διαφορά που είναι ευνοϊκή θα ξανακάνει το νησί της Κύπρου έναν πολύ καλό προορισμό, με αύξηση των τιμών μόνο 2%".
Για το χειμώνα, ο Olympic Holidays έχει προσθέσει ολιγοήμερες διακοπές, και διακοπές υγείας και ομορφιάς με θαλασσοθεραπεία, αρωματοθεραπεία, και υδρομασάζ σε έξι ξενοδοχεία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024