Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΜε προβλήματα οι μεταφορές χτες σε όλη την Ελλάδα

Με προβλήματα οι μεταφορές χτες σε όλη την Ελλάδα

Σε απεργιακό κλοιό βρέθηκε χτες όλη η χώρα, εξαιτίας της 24ωρης απεργίας που πραγματοποίησαν τα συνδικάτα με αποφάσεις της ΓΣΕΕ, της ΑΔΕΔΥκαι των μεγάλων ομοσπονδιών του δημοσίου και του ιδιωτικού […]

Σε απεργιακό κλοιό βρέθηκε χτες όλη η χώρα, εξαιτίας της 24ωρης απεργίας που πραγματοποίησαν τα συνδικάτα με αποφάσεις της ΓΣΕΕ, της ΑΔΕΔΥ<...>και των μεγάλων ομοσπονδιών του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα, διεκδικώντας ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς και τα ημερομίσθια, αλλά και υπεράσπιση του θεσμού των συλλογικών διαπραγματεύσεων.

Συγκεκριμένα, ακινητοποιημένα παρέμειναν τα μέσα μαζικής μεταφοράς, καθώς οι εργαζόμενοι στα μπλε λεωφορεία πραγματοποίησαν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 7.30 το πρωί, και από τις 10.30 το βράδυ ως τη λήξη της βάρδιας, τα τρόλεϊ ακινητοποιήθηκαν από τις 11 έως τις 3 το μεσημέρι, ενώ προβλήματα δημιουργήθηκαν και στις αερομεταφορές, καθώς οι Ολυμπιακές Αερογραμμές πραγματοποίησαν ένα δρομολόγιο ανά προορισμό στο εσωτερικό και μία πτήση ανά χώρα στο εξωτερικό, εξαιτίας της συμμετοχής της Ομοσπονδίας Συλλόγων Πολιτικής Αεροπορίας – ΟΣΠΑ στην απεργία. Δρομολόγια δεν πραγματοποιήθηκαν επίσης και από τον ΟΣΕ. Σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι του ΟΣΕ στο νομό Έβρου δεν συμμετείχαν στην απεργία.

Λόγω της απεργίας, με προβλήματα λειτούργησε ο δημόσιος και ιδιωτικός τομέας, καθώς μετείχαν σε αυτήν οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι τραπεζικοί, οι εργαζόμενοι στις ΔΕΚΟ, οι δάσκαλοι και οι καθηγητές, οι γιατροί και το προσωπικό των νοσοκομείων. Τέλος, στάση εργασίας από τις 8 το πρωί, έως τις 12 το μεσημέρι πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι στον Τύπο και τα ΜΜΕ.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024