Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΕκπαιδευτικά ΤαξίδιαΕκπαιδευτικό ταξίδι από τα Louis Hotels

Εκπαιδευτικό ταξίδι από τα Louis Hotels

Εκπαιδευτικό ταξίδι με στόχο την καλύτερη ενημέρωση των τουριστικών πρακτόρων της Αθήνας και της επαρχίας διοργάνωσε για τα πέντε ξενοδοχεία Louis της Ζακύνθου η εταιρία Louis Hotels. Η επίσκεψη των […]

Εκπαιδευτικό ταξίδι με στόχο την καλύτερη ενημέρωση των τουριστικών πρακτόρων της Αθήνας και της επαρχίας διοργάνωσε για<...> τα πέντε ξενοδοχεία Louis της Ζακύνθου η εταιρία Louis<.> Hotels.
Η επίσκεψη των τουριστικών πρακτόρων στα ξενοδοχεία της Louis στη Ζάκυνθο εντάσσεται στο πλαίσιο ενός προγράμματος ενημερωτικών εκδηλώσεων της εταιρίας Louis Hotels που στοχεύει στην εκπαίδευση και πληροφόρηση των τουριστικών πρακτόρων για τα ξενοδοχεία και τις ανέσεις που αυτά προσφέρουν, αλλά και τα αξιοθέατα που διαθέτει η περιοχή.
Οι προσκεκλημένοι φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Louis Palazzo de Zante. Το τριήμερο ταξίδι περιελάμβανε ξενάγηση και παρουσίαση των τριών ξενοδοχείων Louis Palazzo di Zante, Louis Royal Palace, και Louis Imperial Palace που αποτελούν το Louis Complex, καθώς και των ξενοδοχείων Louis Zante Beach, και Louis Plagos από τους γενικούς διευθυντές των ξενοδοχείων. Επίσης, στο πλαίσιο του ταξιδιού πραγματοποιήθηκαν εκδρομές και επισκέψεις στα αξιοθέατα της Ζακύνθου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024