Τελευταία νέα
ΑρχικήΠεριβάλλονΕταιρίεςΠεριβαλλοντικές κινήσεις από τα ξενοδοχεία PAP

Περιβαλλοντικές κινήσεις από τα ξενοδοχεία PAP

Η ξενοδοχειακή αλυσίδα ΡΑΡ πήρε πρόσφατα μέρος στην διοργάνωση καθαρισμού ‘Clean Up Med’ σε συνεργασία με τις περιβαλλοντικές οργανώσεις Legambiente, και Αρκτούρος. Οι εργαζόμενοι στα ξενοδοχεία της εταιρίας Alexander the […]

Η ξενοδοχειακή αλυσίδα ΡΑΡ<.> πήρε πρόσφατα μέρος στην διοργάνωση καθαρισμού 'Clean Up Med' σε συνεργασία με τις περιβαλλοντικές οργανώσεις<...> Legambiente, και Αρκτούρος.
Οι εργαζόμενοι στα ξενοδοχεία της εταιρίας Alexander the Great, Agionissi Resort, και Xenia Ouranoupolis καθάρισαν χωρισμένοι σε ομάδες μαζί με εθελοντές φιλοξενούμενους 1,5 χιλιόμετρο κοινοτικών δρόμων δεξιά και αριστερά από τα όρια των ξενοδοχείων. Στο τέλος έγινε καταστροφή των σκουπιδιών και δόθηκε στον καθένα συμμετέχοντα από ένα αναμνηστικό βραβείο.
Εκτός από αυτή την συγκεκριμένη ημερομηνία, η οποία ήταν μια γιορτή καθαριότητας, τα ξενοδοχεία ΡΑΡ έχουν κάνει αυτή την δραστηριότητα καθημερινή πρακτική στα πλαίσια όλων των δραστηριοτήτων της εταιρίας για την προστασία του περιβάλλοντος.
Σε ανακοίνωση τους τα ξενοδοχεία αναφέρουν ότι "πρέπει να γίνει συνείδηση όλων μας ότι αυτή τη φύση πρέπει να την αφήσουμε αμόλυντη στις επόμενες γενιές".

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024