Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΔημιουργία νέας θέσης από την British Airways

Δημιουργία νέας θέσης από την British Airways

Η αεροπορική εταιρία British Airways προχώρησε σε επένδυση μαμούθ 600 εκατ. αγγλικών λιρών, προκειμένου να δημιουργήσει ένα νέο πρωτοποριακό προϊόν, αλλά και για την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών και άλλων […]

Η αεροπορική εταιρία British Airways<.> προχώρησε σε επένδυση μαμούθ<...> 600 εκατ. αγγλικών λιρών, προκειμένου να δημιουργήσει ένα νέο πρωτοποριακό προϊόν, αλλά και για την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών και άλλων προϊόντων της. Η εταιρία θα δημιουργήσει νέα θέση με αποτέλεσμα οι επιβάτες να έχουν τη δυνατότητα να διαλέξουν μεταξύ 4 θέσεων σε κάθε πτήση τους. Η νέα θέση θα έχει ως αγορά στόχο τους νέους επαγγελματίες που θέλουν και την άνεση, αλλά οι εταιρίες τους ή οι ίδιοι δεν επιθυμούν να πληρώσουν μεγάλα ποσά. Οι αλλαγές θα γίνουν ορατές σταδιακά σε διάστημα δύο ετών, αφού ο στόλος των αεροσκαφών της British Airways είναι από τους μεγαλύτερους στον κόσμο.
Η επένδυση αυτή είναι η μεγαλύτερη του είδους της στην ιστορία των αερομεταφορών και έγινε εφικτή χάρη στο πρόγραμμα εξοικονόμησης πόρων και μείωσης των εξόδων της εταιρίας, το οποίο ξεκίνησε το 1996.
Τα νέα προϊόντα έρχονται ως αποτέλεσμα εκτενούς έρευνας αγοράς και αντικατοπτρίζουν τη στρατηγική της British Airways που ξεκίνησε πέρσι και σύμφωνα με την οποία η εταιρία στηρίζει πολλά στην ανάπτυξης της πάνω στα πιο κερδοφόρα τμήματα της αγοράς. Οι επιβάτες της εταιρίας θα ωφεληθούν σημαντικά, αφού οι αλλαγές αυτές είναι επαναστατικές και πρωτοποριακές.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024