Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΛοιπές μορφέςΣε εμβρυϊκό επίπεδο ο οινοτουρισμός

Σε εμβρυϊκό επίπεδο ο οινοτουρισμός

Εξαιρετικά αναπτυγμένη είναι η έννοια του οινοτουρισμού σε όλες τις οινοπαραγωγικές χώρες του κόσμου, σε αντίθεση με την Ελλάδαόπου βρίσκεται σε εμβρυϊκό στάδιο, σύμφωνα με έναν “ειδικό” σε θέματα που […]

Εξαιρετικά αναπτυγμένη είναι η έννοια του οινοτουρισμού σε όλες τις οινοπαραγωγικές χώρες του κόσμου, σε αντίθεση με την Ελλάδα<...>όπου βρίσκεται σε εμβρυϊκό στάδιο, σύμφωνα με έναν “ειδικό” σε θέματα που σχετίζονται με το κρασί, αλλά και τις προεκτάσεις του, κ. Γιάννη Μπουτάρη.

“Εμείς είμαστε ακόμη πολύ πίσω και τώρα μόλις συζητιέται η θεσμοθέτηση του όρου οινοτουρισμός. Προς το παρόν υπάρχει μόνο μια υπουργική απόφαση που καλύπτει τη δραστηριότητα αυτή”, αναφέρει στο TravelDailyNews ο κ. Γιάννης Μπουτάρης και συνεχίζει: “Στις άλλες οινοπαραγωγικές χώρες η τοπική αυτοδιοίκηση συμμετέχει ενεργά με τη συστηματική σηματοδότηση των διαδρομών, προβολή των δράσεων και κάθε άλλου είδους πρωτοβουλίας, που στόχο έχει να διατηρήσει το αμπελοοινικό τοπίο στην καλύτερή του κατάσταση”.

Αναλυτικά όλη η συνέντευξη του κ. Γιάννη Μπουτάρη σύντομα σε αφιέρωμα του TravelDailyNews με θέμα: “Οι Δρόμοι του Κρασιού”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024