Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠροσγείωση σε λάθος αεροδρόμιο πραγματοποίησε αεροσκάφος της Ryanair

Προσγείωση σε λάθος αεροδρόμιο πραγματοποίησε αεροσκάφος της Ryanair

Προσγείωση σε λάθος αεροδρόμιο πραγματοποίησε προχτές, Τετάρτη 29 Μαρτίου 2006, αεροσκάφος της ιρλανδικής αεροπορικής εταιρίας χαμηλού κόστους Ryanair,που είχε απογειωθεί με 39 επιβάτες από το Liverpool της Βρετανίας με προορισμό […]

Προσγείωση σε λάθος αεροδρόμιο πραγματοποίησε προχτές, Τετάρτη 29 Μαρτίου 2006, αεροσκάφος της ιρλανδικής αεροπορικής εταιρίας χαμηλού κόστους Ryanair,<...>που είχε απογειωθεί με 39 επιβάτες από το Liverpool της Βρετανίας με προορισμό το αεροδρόμιο `City of Derry` στο βορειοδυτικό τμήμα της βόρειας Ιρλανδίας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ανακοίνωση του βρετανικού Υπουργείου `Αμυνας, “πρόκειται για ένα Airbus Α320 που προήρχετο από το Liverpool της Βρετανίας και προσγειώθηκε, από λάθος του πιλότου, αργά το απόγευμα στη στρατιωτική βάση ελικοπτέρων `Ballykelly`, μόλις 8 χιλιόμετρα μακριά από το κανονικό αεροδρόμιο προσγείωσης του”.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται πως δεν επρόκειτο για αναγκαστική προσγείωση, ενώ συγγνώμη ζήτησε από την πλευρά του, για τη λάθος προσγείωση ο πιλότος. Οι 39 επιβάτες μεταφέρθηκαν οδικώς στον κανονικό τους προορισμό, ενώ όπως ανέφερε ένας εξ αυτών “όλοι βάλαμε τα γέλια γιατί πιστέψαμε ότι επρόκειτο για πλάκα, αλλά όταν είδαμε γύρω μας παντού στρατιώτες, ξαφνιαστήκαμε, αλλά και μερικοί από τους επιβάτες δεν πήραν είδηση τι ακριβώς συνέβαινε και άρχισαν να βγάζουν φωτογραφίες”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024