Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑπέραντο εργοτάξιο το νησί της Πάρου

Απέραντο εργοτάξιο το νησί της Πάρου

Αισιόδοξες είναι οι προβλέψεις για την τουριστική κίνηση στο νησί της Πάρου, όπως τουλάχιστον αναφέρει στο TravelDailyNews η αντιπρόεδρος της υπό σύστασηεπιχείρησης τουριστικής ανάπτυξης, κυρία Μαρία Τριβυζά. “Σε επίπεδο νησιού […]

Αισιόδοξες είναι οι προβλέψεις για την τουριστική κίνηση στο νησί της Πάρου, όπως τουλάχιστον αναφέρει στο TravelDailyNews η αντιπρόεδρος της υπό σύσταση<...>επιχείρησης τουριστικής ανάπτυξης, κυρία Μαρία Τριβυζά. “Σε επίπεδο νησιού στηριζόμενοι στην εμπειρία του 2005 και βλέποντας ότι η επικοινωνιακή πολιτική μας ήταν στραμμένη στη σωστή κατεύθυνση την εμπλουτίσαμε με νέες ιδέες και δράσεις, και πιστεύουμε ότι το αποτέλεσμα θα είναι θετικό”. Αξίζει να σημειωθεί ότι την περίοδο αυτή το νησί θυμίζει απέραντο εργοτάξιο, καθώς εκτελούνται έργα ανάπλασης σε όλα τα σημεία τόσο στα παραθαλάσσια όσο και στην ενδοχώρα.

Ιδιαίτερη μνεία κάνει η κυρία Τριβυζά στις υποδομές και ειδικότερα στην κατασκευή ενός σύγχρονου αεροδρομίου, το οποίο όπως μας λέει βρίσκεται σε “καλό δρόμο”. Παράλληλα δεν παραλείπει να αναφερθεί στο πρόβλημα της άγρας πελατών, το οποίο πιστεύει ότι θα περιοριστεί με την νομοθετική ρύθμιση, την οποία εξήγγειλε η υπουργός και θα προβλέπει την μετατροπή από πταίσμα σε πλημμέλημα.

Η δημιουργία της δημοτικής επιχείρησης τουριστικής ανάπτυξης αποτελεί πρόταση γενικότερης εμπεριστατωμένης μελέτης προσδιορισμού της τουριστικής ταυτότητας του νησιού. Εξάλλου, η δημιουργία της επιχείρησης αποτελούσε πάγιο αίτημα των φορέων του τουρισμού του νησιού, καθώς με αυτό τον τρόπο θα επιτυγχάνεται η ευελιξία και αποτελεσματικότητα της, διαθέτοντας εξειδικευμένο προσωπικό.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024