Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΚρουαζιέρα στο Αιγαίο πραγματοποιούν σήμερα οι φίλοι της οπερέτας

Κρουαζιέρα στο Αιγαίο πραγματοποιούν σήμερα οι φίλοι της οπερέτας

Κρουαζιέρα στα νησιά του Αιγαίου πραγματοποιούν σήμερα οι φίλοι της οπερέτας, που συμμετέχουν στη μουσική κρουαζιέρα, που επιχειρεί στην Μεσόγειοκαι τη Μαύρη Θάλασσα το `Φεστιβάλ Μέρμπις` της Αυστρίας, το μεγαλύτερο […]

Κρουαζιέρα στα νησιά του Αιγαίου πραγματοποιούν σήμερα οι φίλοι της οπερέτας, που συμμετέχουν στη μουσική κρουαζιέρα, που επιχειρεί στην Μεσόγειο<...>και τη Μαύρη Θάλασσα το `Φεστιβάλ Μέρμπις` της Αυστρίας, το μεγαλύτερο φεστιβάλ οπερέτας στον κόσμο.

Συγκεκριμένα, οι επιβαίνοντες του κρουαζιερόπλοιου `Συμφωνία`, ξεκίνησαν, την Τρίτη 4 Απριλίου, το μουσικό ταξίδι τους από την Γένοβα της Ιταλίας, με πρώτο σταθμό τη Νάπολι και μετά τον Πειραιά, όπου βρέθηκαν χτες και ξεναγήθηκαν στην Αθήνα, σήμερα πραγματοποιούν κρουαζιέρα στα νησιά του Αιγαίου, ενώ επόμενοι σταθμοί μέχρι και τις 14 του μήνα είναι η Γιάλτα, η Οδησσός, η Κωνσταντινούπολη, η Κατανία και το Κάπρι.

Στη διάρκεια του ταξιδιού, του οποίου επικεφαλής είναι ο διάσημος διευθυντής, κ. Χάραλντ Σεραφίν, θα γίνει μία ανθολόγηση παραστάσεων με τις ωραιότερες μελωδίες από οπερέτες των μεγαλύτερων συνθετών του είδους, Στράους, Κάλμαν, Λέχαρ μέχρι Στολτς, από το θίασο των ξακουστών ερμηνευτών του `Φεστιβάλ Μέρμπις`.

Υπενθυμίζεται ότι το Φεστιβάλ πραγματοποιείται από το 1953 κάθε καλοκαίρι στο Μέρμπις, μία γραφική κωμόπολη στις όχθες μιας λίμνης, που βρίσκεται μερικές δεκάδες χιλιόμετρα ανατολικά της Βιέννης, δίπλα στα σύνορα με την Ουγγαρία, και στις έξι εβδομάδες της διάρκειας του καταφέρνει και συγκεντρώνει περισσότερους από 200.000 επισκέπτες στις υπαίθριες εγκαταστάσεις του.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024