Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΘαλάσσιος ΤουρισμόςΟ Instone International στα ‘Ποσειδώνια’

Ο Instone International στα ‘Ποσειδώνια’

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός, Instone International, ο οποίος είναι εξειδικευμένος στην παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών σε ναυτιλιακές εταιρίες, ήταν παρών στην διεθνή έκθεση ‘Ποσειδώνια 2000’. Μέσω του Amphitrion Group, του αντιπροσώπου του […]

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός, Instone International, ο οποίος είναι εξειδικευμένος στην παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών σε<...> ναυτιλιακές εταιρίες, ήταν παρών στην διεθνή έκθεση ‘Ποσειδώνια 2000’.
Μέσω του Amphitrion<.> Group, του αντιπροσώπου του στην Ελλάδα, ο Instone International, προσφέρει κάθε χρόνο υπηρεσίες σε χιλιάδες έλληνες και ξένους ναυτικούς που ταξιδεύουν σε ολόκληρο τον κόσμο.
Ανάμεσα στις υπηρεσίες που προσφέρει στην Ελλάδα ο Instone International, συμπεριλαμβάνεται η κράτηση θέσεων και η έκδοση αεροπορικών εισιτηρίων, η διευκόλυνση για έκδοση βίζας και διεκπεραίωση διαβατηρίων, η κράτηση ξενοδοχείων σε κάθε γωνιά του κόσμου κ.ά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024