Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΈνωση Ξενοδόχων Λέσβου: Αίτημα για αλλαγή της ισχύουσας νομοθεσίας για τις πισίνες

Ένωση Ξενοδόχων Λέσβου: Αίτημα για αλλαγή της ισχύουσας νομοθεσίας για τις πισίνες

Εκσυγχρονισμό της υπερσαραντάχρονης ξεπερασμένης νομοθεσίας που αφορά στη λειτουργία των της πισίνας σε ξενοδοχειακές μονάδες, ζητά με επιστολή που απέστειλε η Ένωση Ξενοδόχων Λέσβου στο υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης. Ειδικότερα η […]

Εκσυγχρονισμό της υπερσαραντάχρονης ξεπερασμένης νομοθεσίας που αφορά στη λειτουργία των της πισίνας σε ξενοδοχειακές μονάδες<...>, ζητά με επιστολή που απέστειλε η Ένωση Ξενοδόχων Λέσβου στο υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης.

Ειδικότερα η ένωση, στην επιστολή που απέστειλε κάνει λόγο για πρόβλημα που “ταλανίζει τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και αναμφίβολα ζημιώνει την οικονομία του νησιού”. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόβλημα έγκειται στην σχετική απαγόρευση χρήσης θαλασσινού νερού στις πισίνες, τη στιγμή που ανταγωνίστριες χώρες εκμεταλλεύονται αυτή τη δυνατότητα και το εμφανίζουν ως συγκριτικό πλεονέκτημα. Η επιστολή που υπογράφεται από τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Λέσβου, κ. Περικλή Αντωνίου, καταλήγει ζητώντας την υιοθέτηση σύγχρονων και “έξυπνων” μοντέλων και πρακτικών.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024