Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΚανονικά τα προγράμματα Γερμανών και Βρετανών για Ελλάδα

Κανονικά τα προγράμματα Γερμανών και Βρετανών για Ελλάδα

Οι επιπτώσεις στην τουριστική κίνηση ευρωπαϊκών χωρών από την κρίση στο Κοσσυφοπέδιο συζητήθηκαν λεπτομερώς σε σύσκεψη του ευρωπαϊκού οργάνου των Συνδέσμων Τουριστικών Γραφείων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ECTAA), που πραγματοποιήθηκε την […]

Οι επιπτώσεις στην τουριστική κίνηση ευρωπαϊκών χωρών από την κρίση στο Κοσσυφοπέδιο<.> συζητήθηκαν λεπτομερώς σε σύσκεψη του ευρωπαϊκού οργάνου των Συνδέσμων Τουριστικών Γραφείων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ECTAA<.>), που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα.
Τις μεγαλύτερες συνέπειες, όπως τονίσθηκε, έχει υποστεί ο τουρισμός των χωρών: Ελλάδας, Ιταλίας, Αυστρίας και Ουγγαρίας. Η ECTAA με προτροπή του HATTA αποφάσισε να ζητήσει την παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, προτείνοντας την ανάληψη μιας καμπάνιας προβολής, η οποία θα επισημαίνει ότι καμία χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν εγκυμονεί κινδύνους για τον τουρίστα, λόγω της κρίσης στο Κοσσυφοπέδιο. Το ανωτέρω θέμα τέθηκε από την αντιπροσωπεία της ECTAA στον αρμόδιο Επίτροπο με την ελπίδα ότι αυτή τη φορά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα κατανοήσει τη σημασία του τουρισμού στην οικονομία και την απασχόληση τω πληττομένων χωρών.
Υπογραμμίζεται ότι οι εκπρόσωποι των Συνδέσμων Τουριστικών Γραφείων της Γερμανίας και της Αγγλίας διαβεβαίωσαν τους εκπροσώπους του ελληνικού Συνδέσμου ότι εξ αρχής έχουν συστήσει στα μέλη τους να πραγματοποιήσουν κανονικά τα προγράμματα τους για Ελλάδα και να μην επηρεαστούν από τα γεγονότα της Γιουγκοσλαβίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024