Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗμερίδα για την σημασία της δημοσιότητας και της προβολής στην Πάτρα

Ημερίδα για την σημασία της δημοσιότητας και της προβολής στην Πάτρα

Ημερίδα για τη σημασία της δημοσιότητας και προβολής στο πλαίσιο μίας αποτελεσματικής περιφερειακής στρατηγικής διοργάνωσε τη Πέμπτη 13 Απριλίουη περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στη Πάτρα. Η Ημερίδα διοργανώθηκε στα πλαίσια του […]

Ημερίδα για τη σημασία της δημοσιότητας και προβολής στο πλαίσιο μίας αποτελεσματικής περιφερειακής στρατηγικής διοργάνωσε τη Πέμπτη 13 Απριλίου<...>η περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στη Πάτρα. Η Ημερίδα διοργανώθηκε στα πλαίσια του περιφερειακού πλαισίου δράσης Innoref/Interreg IIIC East.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, ο προϊστάμενος της υπηρεσίας διαχείρισης του επιχειρησιακού προγράμματος Δυτικής Ελλάδος κ. Αθανάσιος Κόντος ανάλυσε τον ρόλο της δημοσιότητας και προβολής στην υλοποίηση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων, ενώ από τη λέκτορα του τμήματος οικονομικών επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Αναστασία Ψειρίδου αναλύθηκε το πλαίσιο της σημασίας της συνεργασίας, της επικοινωνίας και των στρατηγικών ικανοτήτων για κάθε οργανισμό.

Από τον κ. Νικόλαο Παπαθεοδώρου, διαχειριστή του έργου Innoref παρουσιάσθηκε η συνεισφορά του διαπεριφερειακού προγράμματος στην βελτίωση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και της ανάπτυξης συνεργιών στην περιφέρειά μας και από την κ. Δήμητρα Τσακανίκα συνεργάτη του προγράμματος Innoref παρουσιάσθηκε η σημασία του σχεδίου επικοινωνίας (Communication Plan) για την επιτυχία ενός προγράμματος.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024