Τελευταία νέα

Έτοιμο το Freedom of the Seas

Το Freedom of the Seas, το νέο απόκτημα της Royal Caribbean International, που κατασκευάστηκε στα ναυπηγεία Aker Finnyards Turkuτης Φινλανδίας, είναι ένα από τα μεγαλύτερα, πιο σύγχρονα και πολυτελέστατα κρουαζιερόπλοια […]

Το Freedom of the Seas, το νέο απόκτημα της Royal Caribbean International, που κατασκευάστηκε στα ναυπηγεία Aker Finnyards Turku<...>της Φινλανδίας, είναι ένα από τα μεγαλύτερα, πιο σύγχρονα και πολυτελέστατα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο και παράλληλα το πρώτο μέλος της κατηγορίας Freedom με χωρητικότητα 158.000 τόνους.

Το Freedom of the Seas έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας 4.370 επιβατών, διαθέτει 1.360 μέλη πληρώματος, ενώ στα 15 καταστρώματά του περιλαμβάνονται πλούσιες επιλογές για δραστηριότητες διασκέδασης και αναψυχής. Το συνολικό του μήκος φτάνει τα 339 μέτρα, το πλάτος του τα 56 μέτρα, ενώ αναπτύσσει ταχύτητα 21,6 κόμβων την ώρα. Το πλωτό αυτό θέρετρο διαθέτει 1.849 καμπίνες οι οποίες χωρίζονται σε έξι κατηγορίες οικογενειακών καμπίνων. Συνολικά 842 καμπίνες διαθέτουν εξωτερικό ιδιωτικό μπαλκόνι, 242 διαθέτουν παράθυρο με θέα στον ωκεανό, ενώ από τις υπόλοιπες 733, οι 561 είναι εσωτερικές και οι 172 έχουν θέα στο εκτενές εμπορικό κέντρο Royal Promenade.

Μια από τις μεγαλύτερες καινοτομίες του είναι η έμφαση που έχει δοθεί στο υδάτινο στοιχείο, καθώς αυτό επικρατεί έντονα στο ανώτερο κατάστρωμα, το οποίο περιλαμβάνει πισίνα αποκλειστικά για αθλήματα, πισίνα αναψυχής αποκλειστικά για ενήλικες και την μοναδική στο είδος της ζώνη Η2Ο που χαρακτηρίζεται από διαδραστικά σιντριβάνια, καταβρεχτήρες, πισίνες με υδάτινους στροβίλους και πισίνα κολύμβησης που τροφοδοτείται από έναν καταρράκτη και δυο θερμόλουτρα. Στο ίδιο επίπεδο συνυπάρχουν ένας τεράστιος εξωτερικός τοίχος αναρρίχησης, καθώς και γήπεδα μίνι γκολφ.

Επίσης οι ταξιδιώτες έχουν στη διάθεσή τους ένα μοναδικό στο είδος του solarium με θέματα από τη ζούγκλα, ένα spa έκτασης 428 τ.μ., δυο κλιμακωτά υδρομασάζ για 16 άτομα που προεξέχουν 3,5 μέτρα από τα πλάγια του πλοίου και ουσιαστικά κρέμονται πάνω από τη θάλασσα σε ύψος 34 μέτρων, καθώς και εσωτερικό παγοδρόμιο. Στις παροχές του πλωτού παράδεισου περιλαμβάνονται επίσης εμπορικό κέντρο, ένα θέατρο 1.350 θέσεων, καζίνο, συνεδριακός χώρος, γυμναστήριο συνολικής επιφάνειας 1.160 τ.μ. και αμέτρητες άλλες παροχές που θα εξασφαλίσουν στον ταξιδιώτη μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Royal Caribbean International στην Ελλάδα είναι ο τουριστικός οργανισμός Navigator.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024