Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός ΤουρισμόςΒενιζέλος: Απαιτούνται άμεσες επεμβάσεις στη λειτουργία και τη στελέχωση του ΟΣΕ

Βενιζέλος: Απαιτούνται άμεσες επεμβάσεις στη λειτουργία και τη στελέχωση του ΟΣΕ

“Είναι τουλάχιστον προκλητικό μετά και το τελευταίο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στη Δράμα, η κυβέρνηση να εξακολουθεί να σιωπά και να θεωρεί ως φυσιολογικό αυτό που συμβαίνει στον ΟΣΕ δήλωσε χαρακτηριστικά χτες ο υπεύθυνος του Τομέα Απασχόλησης Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας του…

“Είναι τουλάχιστον προκλητικό μετά και το τελευταίο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στη Δράμα, η κυβέρνηση να εξακολουθεί να σιωπά και να θεωρεί ως φυσιολογικό<...>αυτό που συμβαίνει στον ΟΣΕ δήλωσε χαρακτηριστικά χτες ο υπεύθυνος του Τομέα Απασχόλησης Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ., τομέας στον οποίο ανήκουν και οι μεταφορές, κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, αναφερόμενος στην κατάσταση που επικρατεί στον ΟΣΕ μετά το τελευταίο δυστύχημα στη Δράμα.

“Στη συνείδηση του κόσμου ο σιδηρόδρομος στην Ελλάδα τείνει να μετατραπεί από το κατεξοχήν ασφαλές στο κατεξοχήν επισφαλές μέσο μετακίνησης. Απαιτούνται άμεσες επεμβάσεις στη λειτουργία και τη στελέχωση του ΟΣΕ με πρώτιστο κριτήριο την ασφάλεια των επιβατών. Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων που ζουν το πρόβλημα από τα μέσα έχουν ήδη διατυπώσει πολύ σημαντικές προτάσεις” ανέφερε ο κ. Βενιζέλος.

Αμέσως μετά το Πάσχα το ΠΑ.ΣΟ.Κ., όπως ανακοίνωσε ο κ. Βενιζέλος, θα λάβει την πρωτοβουλία να κληθεί ο υπουργός Μεταφορών στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή, προκειμένου να διερευνηθούν και κυρίως να αντιμετωπιστούν τα αίτια αυτής της κατάστασης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024