Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΗ γαστρονομία ενώνει την Κρήτη με την Τουρκία

Η γαστρονομία ενώνει την Κρήτη με την Τουρκία

Η ‘Ελληνική Ακαδημία Γεύσης’ και η ‘Εταιρία Γραμμάτων & Τεχνών Ανατολικής Κρήτης’ έχουν την πρωτοβουλία και την οργανωτική επιμέλεια της φιλοξενίας μιας αποστολής 25 κατοίκων από την Νομαρχία Αϊδινίου σε […]

Η 'Ελληνική Ακαδημία Γεύσης' και η 'Εταιρία Γραμμάτων & Τεχνών Ανατολικής Κρήτη<.>ς' έχουν την πρωτοβουλία και την οργανωτική επιμέλεια της<...> φιλοξενίας μιας αποστολής 25 κατοίκων από την Νομαρχία Αϊδινίου σε μια πενθήμερη επίσκεψη, που θα έχει σαν επίκεντρο εκδηλώσεις γαστρονομικού ενδιαφέροντος. Η φιλοξενία θα γίνει από την Νομαρχία Λασιθίου και τους Δήμους του Νομού.
Στην αποστολή θα συμμετέχει και ο πολιτικός Διοικητής των Διδύμων, ο Δήμαρχος του Ακ Γενίκιοϊ κ. Γιλμάζ Οζ, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αϊδινίου, η ιδιοκτήτρια της Εταιρίας Scope που υλοποιεί τις γαστρονομικές εκδηλώσεις της Τουρκικής Κυβέρνησης στο εξωτερικό, καθηγήτρια κα Guzin Yalin και λαϊκοί μάγειρες της περιοχής.
Η εκδήλωση αυτή υλοποιείται σε θερμό κλίμα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον λαό του Λασιθίου και του Αϊδινίου από προηγούμενες επαφές τους, καθώς και από την στενή συνεργασία της Ελληνικής Ακαδημίας Γεύσης με Τούρκους γαστρονόμους στα πλαίσια διεθνών οργανισμών. Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων, οι επικεφαλής των αποστολών θα βραβεύσουν προσωπικότητες που έχουν συνεισφέρει στην Ελληνοτουρκική φιλία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024