Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέο όνομα και ανακαινισμένη εμφάνιση για το ξενοδοχείο Χανδρής Αθηνών

Νέο όνομα και ανακαινισμένη εμφάνιση για το ξενοδοχείο Χανδρής Αθηνών

Έγινε χθες η επίσημη παρουσίαση του ξενοδοχείου Χανδρή Αθηνών που με την μετονομασία του σε Metropolitan Hotel ολοκλήρωσε το μεγάλο επενδυτικό του πρόγραμμα ύψους 5 δισ. δρχ. Το πρόγραμμα αυτό […]

Έγινε χθες η επίσημη παρουσίαση του ξενοδοχείου Χανδρή Αθηνών που με την μετονομασία του σε<...> Metropolitan<.> Hotel ολοκλήρωσε το μεγάλο επενδυτικό του πρόγραμμα ύψους 5 δισ. δρχ. Το πρόγραμμα αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την ριζική ανακαίνιση του ξενοδοχείου.
Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των νέων χώρων η κ. Ευγενία Χανδρή δεξιώθηκε επιχειρηματικούς συνεργάτες, τουριστικούς φορείς και πράκτορες, εκπροσώπους του Τύπου και πελάτες του ξενοδοχείου.
Η μετονομασία του ξενοδοχείου υπαγορεύτηκε από την ανάγκη να τονισθεί, όχι μόνον η ριζική ανακαίνιση των χώρων του αλλά και η φιλοσοφία μιας σύγχρονης ξενοδοχειακής μονάδας που προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.
Η αλλαγή της εικόνας του ξενοδοχείου συντελέστηκε με την πλήρη ανακαίνιση όλων ανεξαιρέτως των χώρων όπως δωματίων, αιθουσών εκδηλώσεων και συνεδρίων, εστιατορίων, bars, roof garden και άλλα. Στο ξενοδοχείο δημιουργήθηκε σύγχρονο γυμναστήριο εξοπλισμένο με τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα γυμναστικής καθώς και business center που παρέχει γραμματειακή υποστήριξη, χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή και fax, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες του σύγχρονου επιχειρηματία.
Η εικόνα ολοκληρώθηκε με τη ριζική αναμόρφωση των εξωτερικών όψεων του κτιριακού συγκροτήματος η οποία παράλληλα με την αναμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου και την εγκατάσταση σύγχρονου συστήματος φωτισμού ανέδειξε μια εντελώς νέα μορφή του ξενοδοχείου Metropolitan.
Τέλος, στοχεύοντας στην ποιοτική κυρίως αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες του το Metropolitan Hotel ολοκλήρωσε με επιτυχία ειδικό πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης και εξειδίκευσης του προσωπικού του.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024