Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΗ νέα ηλεκτρική σκούπα ξηρής αναρρόφησης T 7/1 της Karcher

Η νέα ηλεκτρική σκούπα ξηρής αναρρόφησης T 7/1 της Karcher

Η Karcher πρόσθεσε ένα ισχυρό μοντέλο στις ηλεκτρικές της σκούπες της επαγγελματικής σειράς. Η T 7/1 συνδυάζει τη φιλικότητα προς το χρήστημε υψηλή δύναμη αναρρόφησης και πολύ καλή σχέση τιμής […]

Η Karcher πρόσθεσε ένα ισχυρό μοντέλο στις ηλεκτρικές της σκούπες της επαγγελματικής σειράς. Η T 7/1 συνδυάζει τη φιλικότητα προς το χρήστη<...>με υψηλή δύναμη αναρρόφησης και πολύ καλή σχέση τιμής / απόδοσης. Ειδικά οι καθαριστές κτιρίων, τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια, τα καταστήματα και οι έμποροι θα χρησιμοποιήσουν αυτήν τη στιβαρή σκούπα.

Η συμπαγής αυτή μονάδα διαθέτει ισχύ 1.200 W και υψηλή αναρρόφηση 24,5 kPa (245 mbar). Λειτουργεί με διακόπτη ποδιού, ώστε να μην είναι απαραίτητη η παύση της εργασίας. Η καμπυλωτή λαβή με τον εύχρηστο σχεδιασμό με την απεριόριστη δυνατότητα ρύθμισης της ισχύος της αναρρόφησης επιτρέπει την ξεκούραστη εργασία. Η σκούπα οφείλει τις καλές ιδιότητες κύλισης σε ένα πλαίσιο που εφαρμόζει σε δύο σταθερούς τροχίσκους και δύο τροχίσκους κίνησης. Ο ανθεκτικός στα χτυπήματα κάδος των επτά λίτρων περιβάλλεται από έναν προφυλακτήρα, ο οποίος προφυλάσσει τα έπιπλα από ζημιές. Η T 7/1 συνοδεύεται από μία σακούλα τύπου fleece στα στάνταρ αξεσουάρ. Αυτό συγκρατεί μέχρι και τρεις φορές περισσότερη σκόνη από τις συμβατικές χάρτινες σακούλες. Το σύστημα φίλτρων έξι επιπέδων εξασφαλίζει την άψογη κατακράτηση της σκόνης. Επιπλέον, η σακούλα τύπου fleece τριών στρώσεων, ένα φίλτρο προστασίας κινητήρα, ένα φίλτρο εξάτμισης και ένα σταθερό κύριο φίλτρο εξασφαλίζουν την καθαρότητα των απαερίων. Το κεντρικό φίλτρο είναι κατασκευασμένο από νάυλον που πλένεται, ώστε το μηχάνημα να μπορεί να λειτουργεί δίχως σακούλα σκόνης.

Ζυγίζει μόλις 5,2 kg ώστε να είναι εύκολη η μεταφορά σε σκάλες και σκαλοπάτια. Ο σωλήνας αναρρόφησης μπορεί κατά τη διάρκεια μεταφοράς να εφαρμοστεί στη λαβή με εύχρηστο σχήμα στο πάνω μέρος του μηχανήματος. Μπορεί επίσης να διαχωριστεί και να φυλαχτεί μαζί με μικρότερα εξαρτήματα (π.χ. τα εξαρτήματα για εσοχές και ταπετσαρίες) σε δύο κομμάτια στο χώρο εξαρτημάτων, ώστε να μη χαθεί.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024