Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΘα ξανανοίξει η δεύτερη μεγαλύτερη πυραμίδα της Αιγύπτου

Θα ξανανοίξει η δεύτερη μεγαλύτερη πυραμίδα της Αιγύπτου

Η δεύτερη μεγαλύτερη πυραμίδα της Αιγύπτου θα ξανανοίξει για τους τουρίστες μετά από την ανακαίνιση της που διήρκεσε ένα χρόνο. Ο κ. Zahi Hawass διευθυντής τουρισμού της περιοχής με τις […]

Η δεύτερη μεγαλύτερη πυραμίδα της Αιγύπτου θα ξανανοίξει για τους τουρίστες μετά από την ανακαίνιση της που διήρκεσε<…> ένα χρόνο.
Ο κ. Zahi Hawass διευθυντής τουρισμού της περιοχής με τις τρεις σπουδαιότερες πυραμίδες στην Αίγυπτο<.> ανακοίνωσε ότι οι ανακαινίσεις στην πυραμίδα Chefren μόλις ολοκληρώθηκαν και οι τουρίστες μπορούν να επισκεφθούν το μνημείο που δημιουργήθηκε πριν 4.500 χρόνια.
Οι ανακαινίσεις συμπεριλάμβαναν και το σβήσιμο graffiti που υπήρχε στο εσωτερικό των πυραμίδων, δημιουργήματα ασυνείδητων τουριστών. Το υλικό που χρησιμοποιήθηκε για την ανακαίνιση ήταν ακριβώς το ίδιο με αυτό που είχε χρησιμοποιηθεί τα αρχαία χρόνια: άμμος, νερό, και κιμωλία.
Επίσης, εγκαταστάθηκαν κάμερες για την παρακολούθηση των τουριστών στο εσωτερικό των πυραμίδων. Οι πυραμίδες θα διαθέτουν ακόμα και ειδικό σύστημα εξαερισμού για να μην καταστρέφονται από την υγρασία και το αλάτι που περιέχει η αναπνοή των τουριστών, και να τους διοχετεύουν με καλής ποιότητας αέρα στα 136 μέτρα που είναι το μνημείο.
Ο αριθμός των τουριστών που θα επιτρέπεται να μπαίνει μέσα στις πυραμίδες θα είναι περίπου 300 άτομα, αριθμός πολύ μικρός αν σκεφθεί κανείς ότι πριν την ανακαίνιση κάθε μέρα έμπαιναν στην πυραμίδα 4.000 άτομα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024