Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑνακηρύχθηκε ο χρηματοοικονομικός σύμβουλος για την αξιοποίηση της περιουσίας του ΕΟΤ

Ανακηρύχθηκε ο χρηματοοικονομικός σύμβουλος για την αξιοποίηση της περιουσίας του ΕΟΤ

Η επιτροπή που έχει ορισθεί για την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων του διεθνούς διαγωνισμού για την ανάδειξη διεθνούς χρηματοοικονομικού συμβούλου για την αξιοποίηση της περιουσίας του ΕΟΤ ολοκλήρωσε χθες τις εργασίες […]

Η επιτροπή που έχει ορισθεί για την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων του διεθνούς διαγωνισμού για την ανάδειξη διεθνούς χρηματοοικονομικού συμβούλου για την αξιοποίηση της περιουσίας του ΕΟΤ<.> ολοκλήρωσε<...> χθες τις εργασίες της με το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών.
Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής, γενικός γραμματέας του ΕΟΤ κ. Ε. Γιαννακόπουλος, με βάση τα τελικά αποτελέσματα της αξιολόγησης ως πρώτος υποψήφιος ανάδοχος αναδείχθηκε το σχήμα της τράπεζας Fuji Bank Limited.
Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα υποβληθούν προς έγκριση στο Δ.Σ. της Α.Ε. Αξιοποίησης Περιουσίας του ΕΟΤ και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η φάση της τελικής διαπραγμάτευσης με τον πρώτο υποψήφιο ανάδοχο.
Υπολογίζεται ότι η τελική σύμβαση θα είναι έτοιμη προς υπογραφή την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024