Τελευταία νέα
ΑρχικήΠεριβάλλονΕταιρίεςΒραβείο Οικόπολις 2006 Περιβαλλοντικής Επένδυσης στην Aldemar

Βραβείο Οικόπολις 2006 Περιβαλλοντικής Επένδυσης στην Aldemar

Λίγες ημέρες πριν από τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, σε μια ιδιαίτερη τελετή που έγινε στο Περιβαλλοντικό Κέντρο Γαίαστο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας και παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης κ. […]

Λίγες ημέρες πριν από τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, σε μια ιδιαίτερη τελετή που έγινε στο Περιβαλλοντικό Κέντρο Γαία<...>στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας και παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης κ. Δημήτρη Σιούφα, της κ. Ν. Γουλανδρή και πολλών ακαδημαϊκών, επιστημόνων, πολιτικών και άλλων εξεχουσών προσωπικοτήτων, η ξενοδοχειακή αλυσίδα Aldemar τιμήθηκε με το βραβείο Οικόπολις 2006 Περιβαλλοντικής Επένδυσης.

Η αξιολόγηση του περιβαλλοντικού προγράμματος, Mare Verde, που εφαρμόζει από το 2002 η Aldemar έγινε από την Επιστημονική Επιτροπή της Αστικής Εταιρίας μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα, Ecocity. Πρόκειται για έναν εθελοντικό οργανισμό που με την εξαίρετη δράση του, στοχεύει στην βελτίωση ποιότητας ζωής στις πόλεις, την ευαισθητοποίηση των πολιτών και την εφαρμογή ενός περισσότερο φιλικού προς το περιβάλλον τρόπου διαβίωσης.

Το βραβείο απένειμε στην κ. Κ. Καραντεμοίρη – Διευθύντρια του Τμήματος Ανάπτυξης & Ποιότητας της Aldemar, ο αντιπρόεδρος Δ.Σ. του Ecocity και αναπληρωτής καθηγητής Αριστοτέλειου Πολυτεχνείου Θεσσαλονίκης κ. Κ. Φυτιάνος. Η κ. Καραντεμοίρη, σε ευχαριστήρια δήλωσή της προς τους εργαζόμενους του Ομίλου Aldemar και προς την Ecocity στάθηκε, κυρίως, στην φιλοσοφία της εταιρίας, σύμφωνα με την οποία “η δημιουργία περιβαλλοντικής συνείδησης αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της αυτού που ονομάζουμε τουριστική συνείδηση”.

Σημειώνεται ότι η κα Νίκη Γουλανδρή τιμήθηκε με το βραβείο Οικόπολις 2006 Έργο Ζωής για το Περιβάλλον, ενώ βραβεύσεις έλαβαν και αρκετές αξιόλογες επιχειρήσεις και οργανισμοί.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024