Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΤο ‘Colossos Beach’ στην Louis Hotels

Το ‘Colossos Beach’ στην Louis Hotels

Ένα από τα μεγαλύτερα και γνωστότερα ξενοδοχειακά συγκροτήματα της Ελλάδας, αγόρασε πρόσφατα η Louis Hotels. Πρόκειται για τo ‘Colossos Beach’, που βρίσκεται στη Ρόδο, και ανήκει στην α’ κατηγορία. Η […]

Ένα από τα μεγαλύτερα και γνωστότερα ξενοδοχειακά συγκροτήματα της Ελλάδας, αγόρασε πρόσφατα η Louis<.> Hotels<...>. Πρόκειται για τo 'Colossos Beach', που βρίσκεται στη Ρόδο, και ανήκει στην α' κατηγορία. Η Louis αγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο (68.3%) της εταιρίας 'Κολοσσός ΑΕ', στην οποία περιλαμβάνονται εκτός από το ξενοδοχείο και 25 στρέμματα εφαπτόμενης παραλιακής γης με σχέδια ανέγερσης ξενοδοχείου 5 αστέρων, δυναμικότητας 400 δωματίων. Επιπρόσθετα η εταιρία έχει άλλα 68 στρέμματα γης όπου προγραμματίζεται η ανέγερση πρότυπου τουριστικού χωριού πολυτελείας.
Τόσο το ξενοδοχείο Colossos όσο και η έκταση γης βρίσκονται στην περιοχή Φαληράκι που θεωρείται η πιο καλή ποιοτικά τουριστική περιοχή της Ρόδου με την μεγαλύτερη ζήτηση και την καλύτερη παραλία.
Το ξενοδοχείο Louis Colossos Beach απλώνεται σε μία έκταση 45 στρεμμάτων και διαθέτει 742 δωμάτια που αποτελούνται από 608 δίκλινα, τρίκλινα, και τετράκλινα δωμάτια, 114 στούντιο με κουζινίτσα, 12 μπανγκαλόους πολυτελείας και 8 σουίτες. Στους κήπους του ξενοδοχείου βρίσκονται 2 πισίνες, πισίνα για μικρά παιδιά, 3 μπαρ, σνακ μπαρ, χώρος θεάτρου όπου επαγγελματίες ψυχαγωγοί οργανώνουν διάφορα προγράμματα για μικρούς και μεγάλους. Το ξενοδοχείο διαθέτει ακόμη 3 εστιατόρια, δισκοθήκη, σαλόνια, καφετέριες, καταστήματα, κομμωτήριο, κέντρο υγείας με υδρομασάζ, αίθουσα γυμναστικής και σάουνα, παιδικό κλαμπ για τα παιδιά, μεγάλο χώρο ηλεκτρονικών παιχνιδιών κ.α. Στην ατελείωτη αμμώδη παραλία του βρίσκονται θαλάσσια σπορ, ουζερί και σνακ μπαρ. Το όλο συγκρότημα θεωρείται ένας παράδεισος για μικρούς και μεγάλους.
Με την ένταξη του Colossos Beach στο δυναμικό της, το σύνολο κλινών της Louis Hotels σε Κύπρο και Ελλάδα ανέρχεται στις 15.300.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024