Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΔικό της πλοίο απέκτησε η Τήλος

Δικό της πλοίο απέκτησε η Τήλος

Η Τήλος απέκτησε το δικό της πλοίο, το ‘Sea Star’, το οποίο θα την συνδέει με την Ρόδο, φέρνοντας την έτσι πιο κοντά στα τουριστικά ανεπτυγμένα μέρη. Στα εγκαίνια του […]

Η Τήλος απέκτησε το δικό της πλοίο, το 'Sea Star<.>', το οποίο θα την συνδέει με την Ρόδο, φέρνοντας<...> την έτσι πιο κοντά στα τουριστικά ανεπτυγμένα μέρη.
Στα εγκαίνια του 'Sea Star' παραβρέθηκαν πολλοί επίσημοι, μεταξύ των οποίων και ο δήμαρχος της Τήλου, κ. Αναστάσιος Αλιφέρης, ο οποίος δήλωσε ότι "η περίπτωση μας δείχνει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο πως σε αυτό που υστερούν οι λεγόμενοι μικροί δήμοι και τα μικρά νησιά είναι η έλλειψη προτάσεων και η παραγωγή πολιτικής και όχι το ενδιαφέρον του κράτους. Η λογική πως για τις εγκαταλελειμμένες περιοχές φταινε όλοι οι υπόλοιποι και όχι οι κάτοικοι οδηγεί σε αδιέξοδο και έτσι συντηρούνται τα προβλήματα.
Ακριβώς αυτό θέλαμε να δείξουμε με την προσπάθεια μας αυτή και πιστεύω ότι τα καταφέραμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όσους μας βοήθησαν τόσο τους κυβερνητικούς παράγοντες όσο και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς που στάθηκαν αρωγοί και συνέβαλαν στην απόκτηση του νέου πλοίου. Η δρομολόγηση του πλοίου μας δεν πρόκειται να λειτουργήσει ανταγωνιστικά σε καμία περίπτωση. Απόδειξη αυτού του γεγονότος είναι πως τις ημέρες που θα πραγματοποιεί δρομολόγιο στην περιοχή μας το 'Δωδεκάνησος Εξπρές' το δικό μας πλοίο δεν θα πραγματοποιεί δρομολόγια."

Το 'Sea Star' είναι ένα ασφαλές και γρήγορο πλοίο. Είναι άνετο και διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που εξασφαλίζει ένα ευχάριστο ταξίδι στον επιβάτη.
Ο κ. Αλιφέρης δήλωσε επίσης ότι "στον 21ο αιώνα δεν θα πρέπει οι κάτοικοι των μικρών νησιών να αντιμετωπίζουν προβλήματα μεταφοράς. Τώρα ξεκινάει μια νέα εποχή για την Τήλο και με τη βοήθεια και τη συμπαράσταση όλων είμαι σίγουρος πως όχι μόνο το νησί μας θα μπει σε τροχιά ανάπτυξης αλλά θέλω να πιστεύω πως και άλλα νησιά θα ακολουθήσουν το παράδειγμα μας."

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024