Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΠαρούσα στην πρώτη διεθνή επαγγελματική έκθεση προορισμών `City Break` η ΕΞΑ

Παρούσα στην πρώτη διεθνή επαγγελματική έκθεση προορισμών `City Break` η ΕΞΑ

Το παρόν στην πρώτη διεθνή επαγγελματική έκθεση προορισμών `City Break`, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Ελσίνκι της Φιλανδίας,από 12 έως 14 Ιουνίου 2006, έδωσε, μεταξύ άλλων, και η Ένωση Ξενοδόχων Αττικής. […]

Το παρόν στην πρώτη διεθνή επαγγελματική έκθεση προορισμών `City Break`, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Ελσίνκι της Φιλανδίας,<...>από 12 έως 14 Ιουνίου 2006, έδωσε, μεταξύ άλλων, και η Ένωση Ξενοδόχων Αττικής.

Σημειώνεται ότι η έκθεση, στην οποία έλαβαν μέρος 150 εκθέτες από 82 χώρες, διοργανώθηκε αποκλειστικά με θεματικό ενδιαφέρον το `city break` και σημείωσε επιτυχία τόσο από πλευράς προσέλευσης και ποιότητας των επαγγελματιών του χώρου, όσο και από πλευράς ελληνικής παρουσίας. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης από τα `stand` της ΕΞΑ διανεμήθηκε ο νέος πλήρης οδηγός `city break` (70 σελίδες), που εκδόθηκε από την Ένωση.

Στην έκθεση συμμετείχε και ο Τουριστικός Οργανισμός της Αθήνας, με το διευθυντή του κ. Αλέξη Γαληνό. Ο Τουριστικός Οργανισμός της Αθήνας, με την ιδιότητα του ως μέλους του δικτύου Ευρωπαϊκών τουριστικών πόλεων, σε συνεργασία με την Ε.Ξ.Α., διεκδικεί τη διοργάνωση της έκθεσης τον επόμενο χρόνο στην Αθήνα.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΕΞΑ, “η παρουσία του προέδρου του ΕΟΤ κ. Δημήτρη Λαμπαδάριου καθ` όλη τη διάρκεια της έκθεσης, ήταν σημαντική και ιδιαίτερα ενισχυτική για την κοινή προσπάθεια ανάληψης της διοργάνωσης και πιστεύουμε ότι με την αρωγή του ΕΟΤ και του Δήμου της Αθήνας, θα μπορέσουμε να την αναλάβουμε, γεγονός που θα αποτελέσει μια ευκαιρία σημαντικής προβολής της Αθήνας στη συγκεκριμένη αγορά”.

* Φωτογραφία από αριστερά: Αλέξης Γαληνός – Γενικός Διευθυντής, Ροξάνη Αθουσάκη – Σύμβουλος, Λάουρα Σπηλιωτάκου – Διευθύντρια Μάρκετινγκ

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024