Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕιδικές παροχές από το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού για την Σάμο

Ειδικές παροχές από το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού για την Σάμο

Ανακοινώθηκε χθες το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού 2000, το οποίο θα ισχύει από τις 21 Αυγούστου μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2000. Στο φετινό πρόγραμμα όπως δήλωσε ο γ.γ. του ΕΟΤ κ. […]

Ανακοινώθηκε χθες το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού 2000, το οποίο θα ισχύει από τις<...> 21 Αυγούστου μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2000.
Στο φετινό πρόγραμμα όπως δήλωσε ο γ.γ. του ΕΟΤ<.> κ. Ευγένιος Γιαννακόπουλος λαμβάνονται ειδικά μέτρα για την Σάμο, προκειμένου να ενισχυθούν τα τουριστικά καταλύματα, μετά τις πρόσφατες πυρκαγιές που έπληξαν το νησί.
Με βάση το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού:

  • Η διάρκεια των διακοπών των δικαιούχων καθορίζεται από 5-7 διανυκτερεύσεις.
  • Η ημερήσια επιδότηση του ΕΟΤ, κατ’ άτομο, καθορίζεται σε 3.000 δρχ. για τα ξενοδοχεία, σε 2.000 δρχ. για τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα και σε 700 δρχ. για τα κάμπινγκ (για διανυκτέρευση και θέση σκηνής ή τροχόσπιτου). Στις τιμές αυτές περιλαμβάνονται όλες οι νόμιμες επιβαρύνσεις, όπως ΦΠΑ.
  • Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν επιχειρήσεις ξενοδοχείων πολυτελείας, Α΄, Β΄, και Γ΄τάξης, ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων (με ειδικό σήμα ΕΟΤ) σε όλη την Ελλάδα, εκτός από τις περιοχές της Αθήνας και των νομών Δωδεκανήσου, Θεσσαλονίκης, Ιονίων Νήσων, Κρήτης, Κυκλάδων, και Χαλκιδικής.

Ειδικά για την Σάμο το πρόγραμμα θα ισχύσει για όλες ανεξαιρέτως τις κατηγορίες ξενοδοχείων, ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων και κάμπινγκ. Η ημερήσια επιδότηση του ΕΟΤ κατ’ άτομο ορίζεται, για την Σάμο, σε 4.000 δρχ. για τα ξενοδοχεία, 3.000 δρχ. για τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα και σε 1.000 δρχ. για τα κάμπινγκ.
Ο αριθμός δελτίων Κοινωνικού Τουρισμού που θα χορηγηθεί για τη Σάμο θα είναι απεριόριστος.
Η τιμή συμμετοχής του δικαιούχου, στο πρόγραμμα, για παραμονή σε δίκλινο δωμάτιο με ιδιαίτερο λουτρό, θα καθοριστεί από τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις και θα είναι ενιαία για όλη τη διάρκεια του προγράμματος.
Η τιμή θα δηλωθεί από την επιχείρηση στην αίτηση συμμετοχής της στο πρόγραμμα ως εξής:

  • Για διανυκτέρευση με πρωινό για τα ξενοδοχεία ή με ημιδιατροφή για τα ξενοδοχεία που έχουν έγκριση υποχρεωτικής ημιδιατροφής.
  • Για απλή διανυκτέρευση μόνο για τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα
  • Για τα κάμπινγκ, η τιμή συμμετοχής του δικαιούχου που θα δηλωθεί θα αφορά διανυκτέρευση με θέση τροχόσπιτου ή σκηνής.

Επισημαίνεται ότι το σύνολο της επιδότησης του ΕΟΤ και της συμμετοχής των δικαιούχων, αθροιστικά, δεν θα πρέπει να υπερβι την εγκεκριμένη τιμή πόρταςρκού καταλύματος.
Οι επιχειρήσεις που θαμετέχουν στο Πρόγραμμα ΚοινωνιΤουρισμού 2000 υποβάλουν σχετική αίτηση ως τις 27 Ιουλίου , σΔιεύθυνση ΕσωτεριΚμού.ς διαθέτουνυς ους δίκλινα δωμάτια με ιδιαίτερο λουτρό να παρέυς όλες εξυπηρετς χωρίς καμιά διάκριση απός υπόλοιππελάτες.
Τα παιδιά κάτω 6 ετών ιούνδελταραμένδωρεάν ίδιο τιο μες γονείςς. Οι οι θα ιούνέκπτωση 50% στας για το πρωινό ή το γεύμα που τυχόν θα λάβτα πά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024