Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΝέο Highspeed για τις Μινωικές

Νέο Highspeed για τις Μινωικές

Την άφιξη εχθές το πρωί ενός ακόμα νεότευκτου υπερταχύπλοου νέας τεχνολογίας Highspeed 3 ανακοίνωσε η εταιρία Minoan Flying Dolphins. Το νέο σκάφος εντάσσεται στο στόλο της MFD την επόμενη εβδομάδα […]

Την άφιξη εχθές το πρωί ενός ακόμα νεότευκτου υπερταχύπλοου νέας τεχνολογίας Highspeed 3 ανακοίνωσε<...> η εταιρία Minoan<.> Flying Dolphins.
Το νέο σκάφος εντάσσεται στο στόλο της MFD την επόμενη εβδομάδα και θα συνδέει με διπλές καθημερινές αναχωρήσεις το λιμάνι της Ραφήνας με τα νησιά των Κυκλάδων Τήνο, Σύρο, Μύκονο μειώνοντας τον σημερινό χρόνο ταξιδιού στο μισό. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας το δρομολόγιο αυτό πραγματοποιείται για πρώτη φορά.
Με την δρομολόγηση του Highspeed 3 τριπλασιάζεται η σημερινή μεταφορική δυνατότητα των υπερταχύπλοων της Minoan Flying Dolphins από το λιμάνι της Ραφήνας προς τις Κυκλάδες, όπου μέχρι σήμερα πραγματοποιούσε δρομολόγια το υπερταχύπλοο Flyingcat 3.
Το Highspeed 3 είναι αδελφό σκάφος του Highspeed 2 που παραλήφθηκε πρόσφατα και δρομολογήθηκε και αυτό στις γραμμές των Κυκλάδων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024