Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΜειωμένες οι κρατήσεις για το καλοκαίρι από την Αγγλική αγορά

Μειωμένες οι κρατήσεις για το καλοκαίρι από την Αγγλική αγορά

Σύμφωνα με την έκθεση του μηνός Ιουλίου του Civil Aviation Authority, CAA, η μεταφορική ικανότητα των αεροπορικών εταιριών έχει αυξηθεί σε σχέση με την περσινή χρονιά, αλλά οι κρατήσεις μέχρι […]

Σύμφωνα με την έκθεση του μηνός Ιουλίου του Civil Aviation Authority, CAA<.>, η μεταφορική ικανότητα των αεροπορικών εταιριών έχει αυξηθεί<...> σε σχέση με την περσινή χρονιά, αλλά οι κρατήσεις μέχρι στιγμής δείχνουν να είναι χαμηλές.
Το ίδιο αναφέρεται και σε ανακοινώσεις του JMC, και του Thomas Cook. Η διευθύντρια του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών του CAA, κ. Helen Simpson δήλωσε ότι ο ακριβής αριθμός των κρατήσεων δεν είναι γνωστός, αλλά η μείωση του προηγούμενου μήνα συνεχίζεται. ‘Σίγουρα υπάρχει μια επίδραση από το Euro 2000 όπου πολλοί ταξίδεψαν στην αρχή του καλοκαιριού. Είναι άλλωστε πολύ νωρίς για να έχουμε αποτελέσματα για όλο το καλοκαίρι. Οι αρμόδιοι φορείς αναφέρουν ότι θα έχουμε τελικά μια αύξηση το καλοκαίρι του 2000 σε ίδιο ποσοστό με αυτή του 1999.’
Οι tour operators έχουν κιόλας ανταποκριθεί στην τάση μείωσης των κρατήσεων, και μάλιστα η Airtours προσφέρει διακοπές για το Φθινόπωρο σε χαμηλότερες τιμές. Επίσης, χαμηλές πωλήσεις ανακοίνωσαν και ο Thomson, η First Choice, και ο Neilson.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024