Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileCheck in με μια ματιά για λιγότερες ουρές στα αεροδρόμια

Check in με μια ματιά για λιγότερες ουρές στα αεροδρόμια

Η εταιρία Eye Ticket Corlp. πρόσφατα παρουσίασε στο αεροδρόμιο Charlotte/Douglas International Airport των ΗΠΑ, το νέο της σύστημα αναγνώρισης στοιχείων ταυτότητας, το οποίο υπόσχεται check in με μια ματιά! Οι […]

Η εταιρία Eye Ticket Corlp. πρόσφατα παρουσίασε στο αεροδρόμιο Charlotte/Douglas International Airport των ΗΠΑ, το νέο της σύστημα αναγνώρισης στοιχείων ταυτότητας, το οποίο υπόσχεται check in με<...> μια ματιά!
Οι επιβάτες των αεροπορικών εταιριών δεν θα χρειάζεται να περιμένουν στις ουρές, ούτε να ψάχνονται για να βρουν τα εισιτήρια τους. Ο έλεγχος τους θα γίνεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Η μέθοδος είναι απλή. Ο επιβάτης θα κοιτάει μια κάμερα η οποία είναι πανομοιότυπη με τις κοινές κάμερες και μετά θα φεύγει.
Όπως εξηγεί ο κ. Evan Smith 'απλώς βλέπεις την κάμερα και φεύγεις'. Η κάμερα με την σειρά της σκανάρει το μάτι του ανθρώπου και το σύστημα κωδικοποιεί το αποτέλεσμα του σκαναρίσματος σε ένα κωδικό με 52 χαρακτήρες, ο οποίος βασίζεται στην ίριδα του ματιού.
Αυτός ο κωδικός μετά αποθηκεύεται σε μια βάση δεδομένων μαζί με άλλες πληροφορίες, όπως λέξεις-κλειδιά, αριθμούς διαβατηρίου και καρτών συχνών επιβατών, στην οποία θα έχουν πρόσβαση οι αεροπορικές εταιρίες.
Το EyeTicket, το οποίο θα είναι ένα εθελοντικό σύστημα για τους επιβάτες, μετά την παρουσίαση του στο αεροδρόμιο Charlotte/Douglas International Airport κέρδισε αμέσως την εμπιστοσύνη των επιβατών. Ορισμένοι συχνοί επιβάτες είδαν το σύστημα με ανακούφιση και πιστεύουν ότι θα είναι αποτελεσματικό στην μείωση των μεγάλων ουρών που δημιουργούνται κατά την διάρκεια του check in.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024