Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣυνεχίζονται τελικά οι πτήσεις της British Airways με τα Concorde

Συνεχίζονται τελικά οι πτήσεις της British Airways με τα Concorde

Η αεροπορική εταιρία British Airways επιβεβαίωσε χθες το πρωί ότι οι πτήσεις της με τα αεροπλάνα τύπου Concorde θα συνεχιστούν κανονικά. Όπως αναφέρει ο κ. Mike Street διευθυντής εξυπηρέτησης πελατών […]

Η αεροπορική εταιρία British Airways<.> επιβεβαίωσε χθες το πρωί ότι οι πτήσεις της με τα αεροπλάνα τύπου Concorde<.> θα συνεχιστούν<...> κανονικά.
Όπως αναφέρει ο κ. Mike Street διευθυντής εξυπηρέτησης πελατών της British Airways, το πρώτο μέλημα της British Airways είναι η ασφάλεια. "Σε όλα τα αεροπλάνα μας γίνονται συνεχείς έλεγχοι. Έχουμε εμπιστοσύνη στον Concorde στόλο μας. Ακυρώσαμε τις πτήσεις μας χθες το βράδυ επειδή η τραγωδία της <Κ>Air France<.> ήταν σε εξέλιξη. Τώρα έχουμε τις αρχικές εκτιμήσεις από την Air France και από άλλους οργανισμούς, και έχουμε κάνει εκτεταμένους ελέγχους όλη τη νύχτα στα Concorde που πρόκειται να πετάξουν σήμερα. Έχουμε ελέγξει τις μηχανές, τα πλαίσια, και όλα τα συστήματα. Έχουμε επίσης έρθει σε στενή επαφή με τις Αρχές Ασφάλειας, και τους κατασκευαστές των αεροπλάνων και των μηχανών τους.
Πιστεύουμε ότι δεν υπάρχουν τεχνικοί, λειτουργικοί, ή λόγοι ασφαλείας που να υπαγορεύουν την διακοπή των πτήσεων των Concorde στο μέλλον.
Δεν είχαμε κανενός είδους πληροφόρηση από την Air France, ή τις Αρχές Ασφάλειας των πτήσεων της Γαλλίας, ή της Αγγλίας που να μας οδηγήσουν στο συμπέρασμα ότι πρέπει να καθηλώσουμε στο έδαφος τον Concorde στόλο μας.
Εν τω μεταξύ οι σκέψεις μας παραμένουν στους συναδέλφους μας στην Air France και σε όλους που λάβανε μέρος σε αυτή την τραγωδία.
Μετά την χθεσινή τραγωδία είμαστε σε συνεχή επαφή με την Air France και προσφέρουμε οποιαδήποτε βοήθεια μπορούμε.
Στους επιβάτες που είχαν εισιτήριο με τις ακυρωμένες πτήσεις των Concorde προσφέρθηκε μεταφορά με μην υπερηχητικά αεροπλάνα."

Σήμερα αναμένεται οι πτήσεις της British Airways από και προς το αεροδρόμιο Charles de Gaulle να πραγματοποιηθούν κανονικά.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024