Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας

ΥΕΝ: Πρόσθετα δρομολόγια από Πειραιά για Κύθηρα και Ανάφη

Δώρα Σγάρτσου - 13 Ιούλιος 2006, 00:00

Με προχτεσινή απόφαση του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας, Μανώλη Κ. Κεφαλογιάννη, για το χρονικό διάστημα από 10-07-06 έως 31-10-06, τα Κύθηρα θα συνδέονται επιπλέον με τον Πειραιά με δεύτερο επιδοτούμενο δρομολόγιο κάθε Δευτέρα, με το Ε/Γ- Ο/Γ `Μυρτιδιώτισσα`, πέραν του ήδη υπάρχοντος επιδοτούμενου δρομολογίου...

Με προχτεσινή απόφαση του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας, Μανώλη Κ. Κεφαλογιάννη, για το χρονικό διάστημα από 10-07-06 έως 31-10-06, τα Κύθηρα<...>

θα συνδέονται επιπλέον με τον Πειραιά με δεύτερο επιδοτούμενο δρομολόγιο κάθε Δευτέρα, με το Ε/Γ- Ο/Γ `Μυρτιδιώτισσα`, πέραν του ήδη υπάρχοντος επιδοτούμενου δρομολογίου της Παρασκευής, ικανοποιώντας κατ` αυτόν τον τρόπο πάγιο αίτημα των τοπικών φορέων του νησιού για καλύτερη ακτοπλοϊκή εξυπηρέτηση των Κυθήρων.

Επίσης, στην ίδια Απόφαση προβλέπεται η υποχρέωση της πλοιοκτήτριας εταιρίας για τη δωρεάν μετακίνηση των μονίμων κατοίκων των Κυθήρων - Αντικυθήρων από και προς το Γύθειο στο δρομολόγιο `Γύθειο - Κύθηρα - Αντικύθηρα - Κίσσαμος`.

Επίσης, με απόφαση του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας, Μανώλη Κ. Κεφαλογιάννη, για το χρονικό διάστημα από την 10-07-2006 μέχρι την 10-09-2006 το Ε/Γ-Ο/Γ `Εξπρές Σαντορίνη`, θα προσεγγίζει την νήσο Ανάφη στο δρομολόγιο της Δευτέρας `Πειραιάς - Πάρος - Νάξος - Ίος - Θήρα - Ανάφη` με μισθούμενο τμήμα το `Θήρα - Ανάφη`, ικανοποιώντας έτσι τα επιτακτικά αιτήματα των τοπικών φορέων για συχνότερη σύνδεση της Ανάφης με τον Πειραιά.

Επισημαίνεται ότι η Ανάφη πέραν του ανωτέρω εγκεκριμένου δρομολογίου, συνδέεται επιπλέον με τον Πειραιά με άλλα δύο (02) επιδοτούμενα δρομολόγια την εβδομάδα με Ε/Γ - Ο/Γ πλοίο της κοινοπραξίας `G.A. Ferries`.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top