Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαTo Gatwick Express αλλάζει όψη και στρατηγική

To Gatwick Express αλλάζει όψη και στρατηγική

Πάνω από 50 εκατ. λίρες Αγγλίας για την αλλαγή των τρένων του Gatwick Express και περίπου 80.000 ακόμα, για την αλλαγή της “εικόνας” του, θα ξοδέψουν οι διευθυντές της εταιρίας […]

Πάνω από 50 εκατ. λίρες Αγγλίας για την αλλαγή των τρένων του Gatwick Express και περίπου 80.000 ακόμα, για την αλλαγή της "εικόνας" του, θα ξοδέψουν οι διευθυντές της εταιρίας σύμφωνα με το γενικό της διευθυντή κ. Roter Cotton. Σκοπός είναι η ανακαίνιση των τρένων και οι καλύτερες σχέσεις με τους επιβάτες.
Ο κ. Cotton πιστεύει ότι για κάθε εισιτήριο αεροπλάνου που πωλείται από το Gatwick θα πρέπει να πωλείται και ένα εισιτήριο του Gatwick<.> Express. Όμως, παραδέχθηκε ότι τα τρένα και η "εικόνα" της εταιρίας δεν έχουν αλλάξει τα τελευταία 15 χρόνια και ότι η ανακαίνιση είναι αναγκαία. Τα νέα τρένα θα ξεκινήσουν διαδρομές μέσα στο Φθινόπωρο έτσι ώστε να ανταποκριθούν στις αυξανόμενες ανάγκες της επόμενης δεκαετίας. Τον περασμένο χρόνο περίπου 4,5 εκατ. επιβάτες ταξίδεψαν με τα τρένα του Gatwick Express και για την επόμενη δεκαετία οι προβλέψεις αναφέρουν δεκαπλασιασμό του αριθμού των επιβατών.
Μέρος του νέου στρατηγικού σχεδίου είναι και η βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών στους επιβάτες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024