Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός ΤουρισμόςΝέα τουριστικά λεωφορεία από τον Όμιλο Amphitrion

Νέα τουριστικά λεωφορεία από τον Όμιλο Amphitrion

Έξι υπερσύγχρονα τουριστικά λεωφορεία παρέλαβε πρόσφατα ο Όμιλος Amphitrion προκειμένου να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση και τις ανάγκες των πελατών του. Τα λεωφορεία είναι συνολικής αξίας 450 εκατ. δρχ. Τα […]

Έξι υπερσύγχρονα τουριστικά λεωφορεία παρέλαβε πρόσφατα ο Όμιλος Amphitrion<.> προκειμένου να καλύψει<...> την αυξανόμενη ζήτηση και τις ανάγκες των πελατών του. Τα λεωφορεία είναι συνολικής αξίας 450 εκατ. δρχ.
Τα τέσσερα από τα νέα λεωφορεία είναι 50 θέσεων μάρκας Mercedes, μοντέλο Travego ενώ τα υπόλοιπα δύο είναι minibus 17 θέσεων, μάρκας Mercedes μοντέλο Vario και είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η διάσημη αυτοκινητοβιομηχανία στον τομέα των τουριστικών λεωφορείων, προσφέροντας μια σειρά από ανέσεις στους επιβάτες.
Με την απόκτηση των νέων λεωφορείων, ο στόλος του Ομίλου Amphitrion αριθμεί σήμερα 18 υπερπολυτελή τουριστικά λεωφορεία και βάση του χρονοδιαγράμματος του Amphitrion ο Όμιλος θα έχει εντάξει στο δυναμικό του τουλάχιστον άλλα δέκα λεωφορεία ως το 2002.
Ο διευθυντής του Τμήματος Λεωφορείων της εταιρίας κ. Ντίνος Τσιούνης ανακοίνωσε ότι 'η επένδυση αυτή αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία του Ομίλου για προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών και στοχεύει στην κάλυψη της προβλεπόμενης αυξανόμενης ζήτησης. Δεν σταματάμε όμως εδώ. Εκτιμώντας τα στοιχεία ου προκύπτουν για τις μελλοντικές μας ανάγκες προβλέπουμε μια ικανοποιητική αύξηση του στόλου μας ως το τέλος του 2002'.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024