Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΔεν πετούν τα Concorde της Air France, ενώ της British Airways παρουσιάζουν προβλήματα

Δεν πετούν τα Concorde της Air France, ενώ της British Airways παρουσιάζουν προβλήματα

Σύμφωνα με ανακοινώσεις της Πολιτικής Αεροπορίας της Γαλλίας, είναι πολύ νωρίς για να επαναληφθούν οι πτήσεις των Concorde της Air France πριν διευκρινιστούν επακριβώς τα αίτια της συντριβής του υπερηχητικού […]

Σύμφωνα με ανακοινώσεις της Πολιτικής Αεροπορίας της Γαλλίας, είναι πολύ νωρίς για να επαναληφθούν οι πτήσεις των Concorde<.> της Air France πριν διευκρινιστούν<...> επακριβώς τα αίτια της συντριβής του υπερηχητικού αεροσκάφους της εταιρίας πριν από μία εβδομάδα, που προκάλεσε τον θάνατο 113 ανθρώπων.
Υπενθυμίζουμε ότι μετά το τραγικό δυστύχημα της περασμένης Τρίτης η Air France έχει ματαιώσει τις πτήσεις των Concorde.
Ο γάλλος υπουργός Μεταφορών, Ζαν Κλόντ Γκεϊσό, κάλεσε την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (DGAC) να εφαρμόσει πρόσθετα μέτρα ασφαλείας για να μπορέσει η Air France να επιτρέψει την επανάληψη των πτήσεων για τα πέντε εναπομείναντα Concorde της.
Εκπρόσωπος της DGAC δήλωσε πάντως ότι οι εμπειρογνώμονες δεν είναι ακόμη σε θέση να καθορίσουν τι είδους πρόσθετα μέτρα χρειάζονται για να αυξηθεί η ασφάλεια των Concorde.
Ως γνωστόν τα αεροπλάνα τύπου Concorde της δεύτερης αεροπορικής εταιρίας που διαθέτει τέτοιου είδους αεροπλάνα της British Airways παρουσιάζουν προβλήματα, αφού προ ημερών ένα Concorde έκανε αναγκαστική προσγείωση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024