Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΚυκλοφορία συνεδριακού oδηγού 2006 από τον HAPCO

Κυκλοφορία συνεδριακού oδηγού 2006 από τον HAPCO

Σε περισσότερους από 8.000 επιλεγμένους παραλήπτες σε όλη την Ευρώπη, την Αμερική, Αυστραλία, Κίνα, Ιαπωνία, Ν. Αφρική και την Ελλάδα, οι οποίοιδραστηριοποιούνται στο Συνεδριακό και Επαγγελματικό Τουρισμό εστάλη ο νέος […]

Σε περισσότερους από 8.000 επιλεγμένους παραλήπτες σε όλη την Ευρώπη, την Αμερική, Αυστραλία, Κίνα, Ιαπωνία, Ν. Αφρική και την Ελλάδα, οι οποίοι<...>δραστηριοποιούνται στο Συνεδριακό και Επαγγελματικό Τουρισμό εστάλη ο νέος ετήσιος Συνεδριακός Οδηγός 2006 με cd-rom του HAPCO, τον οποίο εκδίδει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων (HAPCO) σε συνεργασία με την εταιρία Hellenic Sun Editions, προβάλλοντας κατ` αυτό τον τρόπο διεθνώς τη Συνεδριακή Ελλάδα και το δυναμικό της.

Συνολικά εστάλησαν 4.200 Συνεδριακοί Οδηγοί και 4.100 cd-rom σε επιλεγμένους παραλήπτες από την database του HAPCO, η οποία περιλαμβάνει επαγγελματίες οργανωτές συνεδρίων, decision makers μεγάλων ξένων εταιριών και ενώσεων, εκπροσώπους από incentive houses, εταιρίες DMC καθώς και στην Ελλάδα σε φαρμακευτικές και εμπορικές εταιρίες, φορείς, οργανισμούς, ενώσεις, τράπεζες κ.λ.π.

Η database εμπλουτίστηκε με νέες εταιρίες, που ενδιαφέρονται για τον ελληνικό Συνεδριακό Τουρισμό, εκπρόσωποι των οποίων ήρθαν σε επαφή με τον HAPCO, κατά τη διάρκεια συμμετοχής του στις διεθνείς Συνεδριακές Εκθέσεις IT&ME, WTM, EIBTM, CONFEX, IMEX κ.τ.λ.

Επίσης, παραδόθηκαν 1.000 Συνεδριακοί Οδηγοί και 1.000 cd-rom στον Ε.Ο.Τ., βάσει ανταποδοτικής συμφωνίας και συνεργασίας με τον HAPCO, προκειμένου να διανεμηθούν ευρύτερα και σε αντίστοιχες εκθέσεις μέσω των Διευθύνσεων εξωτερικού του Ε.Ο.Τ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024