Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠροκλητική συμπεριφορά Βρετανών τουριστών

Προκλητική συμπεριφορά Βρετανών τουριστών

Παρατράγουδα με Βρετανούς τουρίστες στα Μάλλια της Κρήτης, καθώς τρεις υπό την επήρεια αλκοόλ, παρουσιάστηκαν στην ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου στο οποίο και διέμεναν, ολόγυμνοι και προκλητικοί. Η 51χρονη κυρία φώναζε […]

Παρατράγουδα με Βρετανούς τουρίστες στα Μάλλια της Κρήτης, καθώς τρεις υπό την επήρεια αλκοόλ, παρουσιάστηκαν<…> στην ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου στο οποίο και διέμεναν, ολόγυμνοι και προκλητικοί. Η 51χρονη κυρία φώναζε για βοήθεια ενώ κατάφερε να ειδοποιήσει την αστυνομία. Ωστόσο, διερχόμενος δικυκλιστής αλλά και ένας ταξιτζής οι οποίοι προσπάθησαν να βοηθήσουν ξυλοκοπήθηκαν άγρια από τους Βρετανούς.
Στη συνέχεια οι Βρετανοί, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα ενώ ζήτησαν συγνώμη, μετανιωμένοι για την άσεμνη συμπεριφορά τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρείται άσεμνη συμπεριφορά από Βρετανούς τουρίστες. Περιοχές όπως ο Λαγανάς Ζακύνθου, το Φαληράκι της Ρόδου αντιμετωπίζουν καθημερινά τέτοια προβλήματα. Το θέμα αυτό πρέπει να απασχολήσει το αρμόδιο υπουργείο καθώς η εικόνα που παρουσιάζουν ορισμένες τουριστικές περιοχές δεν είναι καλή.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024