Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΥπό την Rochdale τα γραφεία Panorama και Manos του Brighton

Υπό την Rochdale τα γραφεία Panorama και Manos του Brighton

Το σχεδιασμό για τη διακοπή της λειτουργίας των γραφείων Πανόραμα και Μάνος στο Brighton και την ενσωμάτωσή τους στο εμπορικό σήμα της Rochdale ανακοίνωσε το MyTravel, όπως τουλάχιστον αναφέρεται στο […]

Το σχεδιασμό για τη διακοπή της λειτουργίας των γραφείων Πανόραμα και Μάνος στο Brighton και την ενσωμάτωσή τους στο εμπορικό σήμα της<...> Rochdale ανακοίνωσε το MyTravel, όπως τουλάχιστον αναφέρεται στο TravelMole. Παράλληλα οι διοικητικές λειτουργίες σχεδιάζεται να μετακινηθούν από τη Γλασκώβη αν και το call centre θα παραμείνει στην πόλη.

Με αφορμή τις παραπάνω αλλαγές, το My Travel έχει ξεκινήσει διαβουλεύσεις διάρκειας 90 ημερών με το προσωπικό, όπου μεταξύ άλλων τους παρέχετε η δυνατότητα για εργασία από το σπίτι.

Σε δηλώσεις του, στέλεχος του MyTravel ανέφερε: «Κρίσιμη παράμετρο για την επιτυχία του επαναπροσδιορισμού αποτελεί η εκμετάλλευση της εμπειρίας αλλά και της δυναμικής τόσο της Direct holidays όσο και του Panorama». Συνεχίζοντας ανέφερε ότι: «Σύμφωνα με αυτό οι ευκαιρίες θα επηρεάσουν τους υπαλλήλους μέσω της εργασίας από το σπίτι, του επαναπροσδιορισμού αλλά και της επέκτασης του κέντρου κλήσης της Γλασκώβης. Αυτή η προτεινόμενη αναδιοργάνωση θα διατηρήσει της ισχυρές ταυτότητες των εμπορικών σημάτων καθώς και τις βάσεις πελατών που έχουν αναπτυχθεί όλα αυτά τα χρόνια».

Το My Travel αρνήθηκε να επιβεβαιώσει πόσοι άνθρωποι θα επηρεαστούν από αυτή την εξέλιξη ωστόσο θεωρείται βέβαιο ότι οι 200 εργαζόμενοι που βρίσκονται στο Brighton και δουλεύουν στο Panorama θα υποστούν κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητα τους.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024