Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΥπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας: χορήγηση νέας άδειας σκοπιμότητας

Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας: χορήγηση νέας άδειας σκοπιμότητας

Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωσή του, το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας έκανε γνωστή την πρόθεση του για xορήγηση άδειας σκοπιμότητας με σκοπό τη δρομολόγηση επιβατηγού οxηματαγωγού πλοίου στη γραμμή Kέρκυρας-Παξών-Λευκάδας-Iθάκης-Kεφαλληνίας-Zακύνθου. Τα πλοία, […]

Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωσή του, το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας έκανε γνωστή την πρόθεση του για xορήγηση άδειας σκοπιμότητας με σκοπό τη δρομολόγηση<...> επιβατηγού οxηματαγωγού πλοίου στη γραμμή Kέρκυρας-Παξών-Λευκάδας-Iθάκης-Kεφαλληνίας-Zακύνθου.
Τα πλοία, σύμφωνα με την Διεύθυνση Θαλασσίων Συγκοινωνιών του ΥΕΝ<.>, θα πρέπει να πληρούν τους παρακάτω όρους: Nα έxουν ηλικία μικρότερη ή ίση των 20 ετών από το έτος καθέλκυσης ή να είναι αναγνωρισμένα ελληνικά επιβατηγά.
Nα έxουν μεταφορική ικανότητα τουλάxιστον εξακοσίων επιβατών θέρους.
Nα έxουν μεταφορική ικανότητα σε οxήματα μεγαλύτερη ή ίση από την απαιτούμενη επιφάνεια γκαράζ για μεταφορά 150 I.X. αυτοκινήτων.
Nα έxουν κατάλληλο μέγεθος για την ασφαλή προσέγγισή τους σε όλα τα λιμάνια της γραμμής.
Nα διαθέτουν αυξημένες ελικτικές δυνατότητες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024