Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΈκκληση κυβέρνησης στους πιλότους των ΚΑ

Έκκληση κυβέρνησης στους πιλότους των ΚΑ

Έκκληση προς τους πιλότους των Κυπριακών Αερογραμμών πραγματοποίησε η κυβέρνηση της Κύπρου ώστε να αναστείλουν την προγραμματισμένη για σήμερα και αύριο απεργία τους. Ειδικότερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Χρ. Πασιαρδής, […]

Έκκληση προς τους πιλότους των Κυπριακών Αερογραμμών πραγματοποίησε η κυβέρνηση της Κύπρου ώστε να αναστείλουν την προγραμματισμένη για σήμερα και αύριο<...> απεργία τους. Ειδικότερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Χρ. Πασιαρδής, ανέφερε: «Οι πιλότοι των Κυπριακών Αερογραμμών επέλεξαν να κατέλθουν σε απεργία σε μια περίοδο επιβατικής αιχμής και λίγες μόνο μέρες πριν την έκδοση της απόφασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με το σχέδιο αναδιάρθρωσης της εταιρείας. Επισημαίνω ότι η προγραμματιζόμενη για δύο μέρες απεργία των πιλότων επηρεάζει 80 συνολικά πτήσεις των Κυπριακών Αερογραμμών και 12.000 περίπου επιβάτες».

Συνεχίζοντας ο κ. Πασιαρδής ανέφερε: «Στην προσπάθειά τους να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους, οι πιλότοι πλήττουν σοβαρά και την οικονομία του τόπου και τα οικονομικά της εταιρείας, τα οποία δεν φημίζονται για την ανθηρότητά τους. Η κυβέρνηση καλεί τους πιλότους να συνειδητοποιήσουν τις δραματικές συνέπειες της εξαγγελθείσας απεργίας τους και να προσέλθουν σε διάλογο, ως τη μόνη, υπό τις περιστάσεις οδό, για εξέταση των οποιωνδήποτε προβλημάτων».

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024