Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΕγκατέλειψαν τα σχέδια τους για επέκταση στο Λονδίνο τα ξενοδοχεία Kempinksi

Εγκατέλειψαν τα σχέδια τους για επέκταση στο Λονδίνο τα ξενοδοχεία Kempinksi

Η αλυσίδα υπερπολυτελών ξενοδοχείων Kempinski που έχει την έδρα της στην Γενεύη, εγκατέλειψε τα πρόσφατα σχέδια τους για επέκταση στο Λονδίνο. Οι συζητήσεις με την εταιρία Landmark Properties που έχει […]

Η αλυσίδα υπερπολυτελών ξενοδοχείων Kempinski<.> που έχει την έδρα της στην Γενεύη, εγκατέλειψε τα πρόσφατα σχέδια τους για επέκταση<...> στο Λονδίνο.
Οι συζητήσεις με την εταιρία Landmark Properties που έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό με σκοπό την ανάληψη της διοίκησης από τα Kempinski ξενοδοχείου που βρίσκεται στο Kensington και ανήκει στην Landmark, έπεσαν στο κενό, γιατί η εταιρία Kempinski θεώρησε τελικά ότι το ξενοδοχείο δεν πληρούσε τις υψηλές της προδιαγραφές.
Παρά την απογοήτευση που προκάλεσε το γεγονός της εγκατάλειψης των σχεδίων για την επέκταση στο Λονδίνο στον όμιλο Kempinski, ο πρόεδρος της κ. Retto Wittwer ανακοίνωσε 'το ενδιαφέρον μας για το Λονδίνο ισχύει, και θα προσπαθήσουμε να βρούμε το κατάλληλο ξενοδοχείο σε αυτή την τόσο σπουδαίο αγορά. Με την εταιρία Landmark καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το ξενοδοχείο δεν ταίριαζε με την στρατηγική ανάπτυξης του ονόματος kempinski'.
Η αλυσίδα Kempinski διαθέτει 30 ξενοδοχεία σε όλη την Ευρώπη, την Ασία, και την Μέση Ανατολή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024