Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΑντιπροσώπευση νέας διεθνούς τουριστικής έκθεσης Globe 2007

Αντιπροσώπευση νέας διεθνούς τουριστικής έκθεσης Globe 2007

Την αποκλειστική αντιπροσώπευση της νέας διεθνούς τουριστικής έκθεσης Globe 2007, που γίνεται στην Ρώμη από τις 22-24 Μαρτίου του 2007, ανέλαβε πρόσφατα η εταιρία Travel Media Applications, που εκδίδει τα καθημερινά

Την αποκλειστική αντιπροσώπευση της νέας διεθνούς τουριστικής έκθεσης Globe 2007, που γίνεται στην Ρώμη από τις 22-24 Μαρτίου του 2007, ανέλαβε πρόσφατα η εταιρία Travel Media Applications, που εκδίδει τα καθημερινά ειδησεογραφικά portal για τους τουριστικούς επαγγελματίες της Ελλάδας και της Κύπρου TravelDailyNews Greece & Cyprus (www.traveldailynews.gr) και για την διεθνή τουριστική αγορά TravelDailyNews International (www.traveldailynews.com).

Η καινοτομία της έκθεσης είναι ότι οι επαγγελματικές συναντήσεις ( B2B ) θα γίνονται μέσα στον εκθεσιακό χώρο με προκαθορισμένα ραντεβού, όπου οι προσκεκλημένοι από τους οργανωτές αγοραστές θα συναντούν τους προμηθευτές του τουριστικού προϊόντος, ενώ η επικοινωνία με το κοινό θα γίνεται σε κεντρικά σημεία της πόλης της Ρώμης όπου διάφοροι τουριστικοί προορισμοί θα οργανώσουν εκδηλώσεις προώθησης της περιοχής τους.

« Η χρονική περίοδος που έχει επιλεγεί να διεξαχθεί η συγκεκριμένη έκθεση, δηλ. λίγο πριν το καλοκαίρι του 2007, όπως επίσης και το γεγονός ότι θα γίνει στην Ρώμη, που για πρώτη φορά ολόκληρη η πόλη θα υποδεχθεί ένα διεθνές τουριστικό γεγονός, κάνουν την Globe 2007, μια πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση για τους Έλληνες τουριστικούς επιχειρηματίες και τους ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς», αναφέρει ο γενικός διευθυντής της Travel Media Applications κ. Θεόδωρος Κουμέλης και συνεχίζει: «Η Ρώμη περιμένει να αγκαλιάσει τις προωθητικές εκδηλώσεις των τουριστικών προορισμών και να παρουσιάσει εναλλακτικές διακοπές στους κατοίκους της που έχουν την Ελλάδα μέσα στις πρώτες τους προτεραιότητες για επίσκεψη».

 

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024