Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςCar RentalsΝέα δυναμική εκκίνηση για τον ΣΤΕΕΑ

Νέα δυναμική εκκίνηση για τον ΣΤΕΕΑ

Νέα αρχή για μία δυναμική δραστηριοποίηση του κλάδου ενοικιάσεως αυτοκινήτων στην Ελλάδα κάνει ο ΣΤΕΕΑ – Σύνδεσμος Τουριστικών ΕπιχειρήσεωνΕνοικιάσεως Αυτοκινήτων. Αυτό τουλάχιστον σηματοδοτεί η ανάθεση της διεύθυνσης του Συνδέσμου στην […]

Νέα αρχή για μία δυναμική δραστηριοποίηση του κλάδου ενοικιάσεως αυτοκινήτων στην Ελλάδα κάνει ο ΣΤΕΕΑ – Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων<...>Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων. Αυτό τουλάχιστον σηματοδοτεί η ανάθεση της διεύθυνσης του Συνδέσμου στην κυρία `Αννα Βλαχάβα η οποία υπήρξε επιχειρηματίας του κλάδου ενοικιάσεων αυτοκινήτων για πολλά χρόνια διατέλεσε δε και μέλος του Δ.Σ. του συνδέσμου για μια 4ετία.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του συνδέσμου κ. Μαγγιώρο καταλυτικό ρόλο στην επιλογή έπαιξε η μεγάλη εμπειρία της κυρίας Βλαχάβα και η γνώση της για τα προβλήματα του Συνδέσμου σε μια περίοδο όπου εκκρεμούν πολλά και σοβαρά προβλήματα για την ανάπτυξη και επιβίωση του Κλάδου των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων.

Ο κ. Μαγγιώρος πρόσθεσε ότι εκτός των σοβαρών εκκρεμοτήτων με το δημόσιο που βασανίζουν τον Κλάδο πρέπει ο Σύνδεσμος να βοηθήσει την κυβέρνηση στην επεξεργασία των προτάσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίες αφορούν τον κλάδο ενοικίασης αυτοκινήτων, προκειμένου να γίνουν αποδεκτές ο σχετικές οδηγίες με τις οποίες θα πρέπει επί τέλους να προσαρμοστούμε.

«Είχαμε αναλάβει την δέσμευση να εκσυγχρονίσουμε τον Σύνδεσμο ούτως ώστε να εκπροσωπεί επάξια ένα από τους πιο ανερχόμενους και υγιείς κλάδους της τουριστικής βιομηχανίας και το κάναμε έργο. Τώρα όλες οι εταιρίες ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων έχουν την στέγη τους», συνέχισε ο κ. Μαγγιώρος.

Τα μέλη του ΣΤΕΕΑ αντιπροσωπεύουν το 75% του συνόλου των βραχυχρόνιων (Rent-a-Car) και μακροχρόνιων (Operating Leasing) ενοικιαζομένων αυτοκινήτων του κλάδου. Στα μέλη του ΣΤΕΕΑ συμπεριλαμβάνονται και όλα τα μεγάλα διεθνή ονόματα εταιρειών ενοικίασης. Ο κλάδος απασχολεί 25,000 περίπου εργαζόμενους και ο συνολικός στόλος ξεπερνά τα 150,000 αυτοκίνητα.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024