Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣχολέςΈμφαση στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών

Έμφαση στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών

Έμφαση στην ανάγκη για στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών ώστε η Ελλάδα να προσελκύσει επισκέπτες από ανώτερους κοινωνικούς ιστούς οι οποίοι είναι και πιο απαιτητικοί, έδωσε ο κ. Νίκος Σκουλάς […]

Έμφαση στην ανάγκη για στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών ώστε η Ελλάδα να προσελκύσει επισκέπτες από ανώτερους κοινωνικούς ιστούς οι οποίοι είναι και πιο απαιτητικοί, έδωσε ο κ. Νίκος Σκουλάς τ. γ.γ. Τουρισμού σε ομιλία του σε συνέντευξη τύπου που διοργάνωσε το Alpine<.> Center.
Ο κ. Νίκος Σκουλάς αναφέρθηκε εκτενώς στις προσπάθειες που γίνονται εδώ και λίγα χρόνια στην Ελλάδα ώστε να παρέχεται υψηλού επιπέδου εκπαίδευση στην φιλοξενία και τον τουρισμό.
Η ξενοδοχειακή υποδομή σύμφωνα με το κ. Νίκο Σκουλά υπάρχει και αναπτύσσεται και βελτιώνεται συνέχεια. Η προσοχή πρέπει να δοθεί στις υπηρεσίες.
Η κ. Sybil Hofmann διευθύνουσα σύμβουλος του Alpine Center αναφέρθηκε στην παράδοση που έχει δημιουργήσει η Ελβετία στις σπουδές στους τομείς της φιλοξενίας και του τουρισμού. Επίσης, παρουσίασε το πρόγραμμα σπουδών του Alpine και ανέλυσε την φιλοσοφία του: θεωρητικές σπουδές και πρακτική εξάσκηση ταυτόχρονα, μέσα σε ένα ξενοδοχείο το οποίο συντηρούν και διευθύνουν οι ίδιοι οι σπουδαστές. Τελικός σκοπός είναι η εκπαίδευση για παροχή υψηλών υπηρεσιών στον κλάδο του τουρισμού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024