Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΑριθμός ρεκόρ τουριστών από την Αλγερία στη Τυνησία

Αριθμός ρεκόρ τουριστών από την Αλγερία στη Τυνησία

Την ιδιαίτερη προτίμηση τους στα τουριστικά θέρετρα της Τυνησίας έδειξαν φέτος οι υπήκοοι της Αλγερίας, ο αριθμός των οποίων άγγιξε το ένα εκατομμύριο, ενισχύονταςκατά περίπου 200 εκατ. ευρώ την οικονομία […]

Την ιδιαίτερη προτίμηση τους στα τουριστικά θέρετρα της Τυνησίας έδειξαν φέτος οι υπήκοοι της Αλγερίας, ο αριθμός των οποίων άγγιξε το ένα εκατομμύριο, ενισχύοντας<...>κατά περίπου 200 εκατ. ευρώ την οικονομία της χώρας, σύμφωνα με τις αρμόδιες τουριστικές αρχές της Τυνησίας.

Οι περισσότεροι Αλγερινοί, στην πλειονότητα τους νεαρά ζευγάρια, προτίμησαν για τις διακοπές τους θέρετρα της ανατολικής και βόρειας Τυνησίας, όπως τα Ταμπάρκα, Ναμπέλ, Σουσέ και Χαμαμέτ.

Η Τυνησία, που το 2005 υποδέχτηκε περίπου 6 εκατ. ξένους τουρίστες, μεταξύ των οποίων αρκετοί Γάλλοι, Γερμανοί και Ιταλοί, κατάφερε να ενισχύσει περαιτέρω την κίνηση τουριστών από την Αλγερία, καταργώντας την έκδοση βίζας εισόδου, γεγονός που μείωσε τα γραφειοκρατικά εμπόδια και ενίσχυσε το ρεύμα τουριστικής κίνησης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024