Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΕξέχουσες προσωπικότητες από τον χώρο της κρουαζιέρας στο Forum του HATTA

Εξέχουσες προσωπικότητες από τον χώρο της κρουαζιέρας στο Forum του HATTA

Forum πλαισιωμένο από εξέχουσες προσωπικότητες της διεθνούς αγοράς κρουαζιέρας με θέμα ‘Ελλάδα: Διεθνής Κόμβος Κρουαζιέρας της Ανατολικής Μεσογείου’ πραγματοποιεί στις 27 Σεπτεμβρίου 2006 ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων…

Forum πλαισιωμένο από εξέχουσες προσωπικότητες της διεθνούς αγοράς κρουαζιέρας με θέμα ‘Ελλάδα: Διεθνής Κόμβος Κρουαζιέρας της Ανατολικής Μεσογείου’ πραγματοποιεί<...>στις 27 Σεπτεμβρίου 2006 ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA), υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και του Ε.Ο.Τ.

‘Τα οφέλη και η ανάπτυξη που προκύπτουν από την κρουαζιέρα – και ειδικά από το homeporting – για τις τοπικές οικονομίες χωρών που την υποδέχονται’ θα αναπτύξει στην πρώτη ενότητα του Forum ο πρόεδρος και συνιδιοκτήτης της Seadream Yacht Club, κ. Larry Pimentel, ενώ ομιλία με θέμα τις τρέχουσες εξελίξεις της κρουαζιέρας στην ανατολική μεσόγειο και τις προοπτικές που ανοίγονται σε τοπικούς επιχειρηματίες να επενδύσουν και να αναπτυχθούν στον κλάδο αυτό του τουρισμού θα πραγματοποιήσει ο CEO του Ομίλου Louis, Δρ. Στέλιος Κιλιάρης, αλλά και ο Επίτιμος Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών Επιβατηγών Πλοίων, κ. Ανδρέας Ποταμιανός, με θέμα ‘Κρουαζιέρα – Προορισμός: Aρρηκτη Σχέση;’.

Κεντρικό θέμα της δεύτερης ενότητας είναι ‘Η δυναμική επιστροφή της διεθνούς κρουαζιέρας στην Ανατολική Μεσόγειο. Ο ρόλος που μπορεί να παίξει η Ελλάδα και τα οφέλη από την ανάπτυξή της σε διεθνή κόμβο’. Η εισαγωγή των εργασιών του Panel θα γίνει από τον Συντονιστή, κ. Bill Gibbons, Πρόεδρο του Συνδέσμου Επιβατηγών Πλοίων (PSA) και Marketing Director του Συμβουλίου Ευρωπαϊκής Κρουαζιέρας (European Cruise Council).

Συμμετέχοντες:


  • Πάρις Κατσούφης – President, KYMA Ship Management Inc: Πως επηρέασαν και εξακολουθούν να επηρεάζουν την ανάπτυξη της Ελλάδας στον τομέα της κρουαζιέρας, οι περιορισμοί που επιβάλλονται στη δραστηριότητα ξένων κρουαζιερόπλοιων στα Ελληνικά λιμάνια
  • Laurent Monsaigneon – President, MEDCRUISE (Ένωση Λιμανιών Κρουαζιέρας της Μεσογείου): Η ανάπτυξη των λιμανιών της Μεσογείου.

  • Alexander Napp – Marketing Director, Sartori & Berger: Κίελο – Η γέννηση ενός νέου κόμβου κρουαζιέρας.

  • Larry Pimentel – President & Co-Owner, Seadream Yacht Club: Πως βλέπουν την κρουαζιέρα στην Ελλάδα οι εταιρείες του εξωτερικού.

  • Mario Sennacheribbo – Managing Director, Baleares Consignatarios: Η επιτυχής ιστορία της Πάλμα ντε Μαγιόρκα και η ανάπτυξη της μετα-Ολυμπιακής Βαρκελώνης σε κόμβο κλειδί για την κρουαζιέρα της Δυτικής Μεσογείου.

  • Γιώργος Σταθόπουλος – Γενικός Διευθυντής, Louis Hellenic Cruises: Πως στην πραγματικότητα θα ωφελήσει τους τοπικούς cruise operators ο υγειής ανταγωνισμός που θα έφερνε η πλήρης απελευθέρωση των Ελληνικών λιμανιών για όλη την διεθνή βιομηχανία της κρουαζιέρας.

  • John Tercek – Vice President, Royal Caribbean International: Η στρατηγική δρομολογίων των μεγάλων εταιρειών της διεθνούς κρουαζιέρας.

Τέλος, ο πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ, κ. Γιάννης Ευαγγέλου, ο Πρόεδρος του Ξ.Ε.Ε., κ. Μάκης Φωκάς και ο Συντονιστής του Panel, κ. Bill Gibbons θα κλείσουν το Forum, παρουσιάζοντας τα κυριότερα συμπεράσματα.

Γενικός Συντονιστής του Φόρουμ, που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Σεπτεμβρίου 2006, Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, στο Συνεδριακό κέντρο του ΟΛΠ, θα είναι ο δημοσιογράφος, κ. Δημήτρης Καπράνος.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024