Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣεμινάριαΣεμινάριο για τουριστικές σπουδές στην Ελβετία

Σεμινάριο για τουριστικές σπουδές στην Ελβετία

Εκδήλωση γνωριμίας και σεμινάριο σχετικά με ξενοδοχειακές, τουριστικές και επιχειρησιακές σπουδές στην Ελβετία διοργανώνουν την Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2006, οι σχολές Διοίκησης Ξενοδοχειακώνκαι Τουριστικών Επιχειρήσεων της Ελβετίας, SHMS, Swiss Hotel […]

Εκδήλωση γνωριμίας και σεμινάριο σχετικά με ξενοδοχειακές, τουριστικές και επιχειρησιακές σπουδές στην Ελβετία διοργανώνουν την Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2006, οι σχολές Διοίκησης Ξενοδοχειακών<...>και Τουριστικών Επιχειρήσεων της Ελβετίας, SHMS, Swiss Hotel Management School και IHTTI, School of Hotel Management, μέλη του SEG, Swiss Education Group και του ASEH, Swiss Leading Hotel Schools Association, στο ξενοδοχείο Athenaeum Inter-Continental στην Αθήνα.

Σημειώνεται ότι η εκδήλωση είναι ανοικτή σε όσους θέλουν να ενημερωθούν για τις δυνατότητες προπτυχιακών, μεταπτυχιακών και σεμιναριακών σπουδών στην Ελβετία με αντικείμενο τον τουρισμό.

Μιλώντας για την εκδήλωση, η κυρία Εύα Μερκουριάδη – Howald, υπεύθυνη του Γραφείου Υποδοχής στην Ελλάδα (SITEC) επεσήμανε ότι πρόκειται για «μια πολύ καλή ευκαιρία για τους ήδη εργαζόμενους στο τουρισμό, αλλά και για εκείνους που θέλουν τώρα να ξεκινήσουν την καριέρα τους σε αυτό τον κλάδο, για μια σφαιρική ενημέρωση γύρω από τις τουριστικές σπουδές του κολεγίου SHMS, που είναι διεθνώς αναγνωρισμένο για τις υψηλού επιπέδου σπουδές που παρέχει». Όπως πρόσθεσε, «η Ελβετία έχει την μεγαλύτερη παράδοση στον χώρο της φιλοξενίας, και μάλιστα των σπουδών σε αυτό τον τομέα. Οι απόφοιτοι του SHMS έχουν διεθνή αναγνώριση, και κατέχουν τις καλύτερες θέσεις στις διεθνείς ξενοδοχειακές αλυσίδες, και όχι μόνο. Στην εκδήλωση μας θα παραβρίσκεται αντιπρόσωπος της σχολής, κατευθείαν από την Ελβετία, ο οποίος θα απαντήσει σε όλες τις απορίες και θα ενημερώσει πλήρως τους παρευρισκόμενους”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024